32006 beoordelingen

A.Mirzojan

Weet niet

weet niet

van Casteren

Inplannen van afspraak moet binnen een paar uur kunnen worden aangegeven en niet zoals nu tussen 12.00 uur en 17.00 uur, dat is veel te ruim!

Ga er vanuit dat hij zijn werk goed heeft gedaan maar dat is nu niet te controleren u het erg warm is buiten.
Deze monteur heeft niks ingevuld ( datum en werkzaamheden)op de sticker die op mijn ketel hangt wat de vorige monteur wel heeft gedaan??

Wat viel u in positieve zin op?

Was na ongeveer 15 minuten al klaar ??

Etienne Hogendoorn

Zo doorgaan !

vakkundige medewerkers, vriendelijk en op tijd.

vriendelijk

Erwin Pasmans

Tot voor kort goede ervaringen (12 jaar klant). Deze keer een aanfluiting. Maanden bezig geweest om een storing opgelost te krijgen. Veel telefoontjes en veel frustraties.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Erwin, dank voor je bericht. Het spijt ons om te horen dat je ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan en dat je een poos heb moeten wachten voor dat de onderdelen binnen waren. We hechten... Erwin, dank voor je bericht. Het spijt ons om te horen dat je ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan en dat je een poos heb moeten wachten voor dat de onderdelen binnen waren. We hechten veel waarde aan jouw feedback en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze service te verbeteren.
Helga
Kemkens BV

Tonnie disveld

Alles

Laura

----

Wel

Kennis en vakmanschap

Ik zou het niet weten heb geen verstand van die techniek.

Ik heb goede ervaring met ze.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de ketel nog lang niet aan z,n eind was.

Wat viel u in positieve zin op?

de double check die de monteur op zijn eigen werk uitvoerde