32006 beoordelingen

32006 Reviews

Vanwege de snelle response na een storingsmelding

Eerste ervaringen heel servicegericht

Klant centraal

Geen...ga zo door denk ik..

Prima op tijd,..wat heel prettig is..

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was prima, gaf goeie uitleg op mijn vragen over de ketel,etc..

Philip

Niets

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Behulpzaam bij vragen die niet aan cvketel gerelateerd waren maar andere onderdelen warmtesystemen

Die range verkleinen wanneer de monteur komt.

Prima service alleen krijg je een range van wanneer tot wanneer ze komen. Tussen 8 en 1 dat is veel te groot een hele dag. En dan komt hij alsnog pas om half 1

Wat viel u in positieve zin op?

Aardig en behulpzaam zodat je ook zelf beetje weet hoe of wat als je er naar vraagt

Hans

Prima zo

Op en top, vriendelijk, snel en deskundig

Wat viel u in positieve zin op?

Gewoon goed geregeld en behulpzaam

Jack

Meer service-onderdelen in de auto op voorraad

nee

Wat viel u in positieve zin op?

De man werkte met geduld

Berrie Schuurhuis

Ervaringen bij Solar kant van Kemkens zijn zodanig dat ik ook voor het gas onderhoud weg zou gaan bij Kemkens als ik een goed alternatief tegenkom.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Berrie, spijtig om te lezen dat uw ervaring met onze afdeling Solar niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, helaas kan ik via deze weg niet zien wat er aan de hand was. Ik wil je bedanken voor de... Berrie, spijtig om te lezen dat uw ervaring met onze afdeling Solar niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, helaas kan ik via deze weg niet zien wat er aan de hand was. Ik wil je bedanken voor de mooie woorden voor onze service-monteur, fijn om te lezen dat hij u snel heeft kunnen helpen met de storing aan uw verwarmingstoestel. Mocht je nog verdere vragen hebt zou je dan contact met ons op willen nemen? Je mag vragen naar Helga. Ons mailadres is: klantenservice@kemkens.nl of bellen naar 088-5050330.
Helga
Kemkens BV

...

Netjes en op tijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Mooi om te zien dat u zo tevreden bent over onze service en het netjes en op tijd verlopen van de afspraak.
Met vriendelijke...
Helga