Jac Heesakkers
- Product of service:
- 5247sc
Ik was van plan alles te laten demonteren en de installatie terug te brengen in de oorspronkelijke staat, maar het vertrouwen is zo laag dat ik dat niet aandurfde.
Blijf hét zo doen
meer info op de faktuur1, staat niks van merk of type nummer op ga jullie morgen bellen.
Dat de onderlinge communicatie van klant naar Kemkens en van Kemkens naar de mannen die het moeten uitvoeren, beter kan.
Airco in adviseren meenemen
Zeker zo doorgaan
Op dit moment niet.
Gewoon op deze manier doorgaan.
Ga zo door
Controle van de zonnemeesters op alle installaties laten uitvoeren.
ga zo door
Kemkens Zonnepanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Zonnepanelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijf hét zo doen
Airco in adviseren meenemen
Zeker zo doorgaan
Op dit moment niet.
Gewoon op deze manier doorgaan.
Ga zo door
Controle van de zonnemeesters op alle installaties laten uitvoeren.
ga zo door
Kemkens Zonnepanelen heeft de volgende resultaten bereikt: