Kemkens

32043 beoordelingen

32043 Reviews

Nvt

Reactie Kemkens:

Dank uw wel voor het invullen van deze review, beste mijnheer/mevrouw! Goed om te zien dat u onze service zo'n mooie beoordeling geeft. Bedankt voor de mooie woorden over onze monteur, heel fijn dat... Dank uw wel voor het invullen van deze review, beste mijnheer/mevrouw! Goed om te zien dat u onze service zo'n mooie beoordeling geeft. Bedankt voor de mooie woorden over onze monteur, heel fijn dat hij u goed heeft kunnen helpen met uitleg over uw installatie.
Helga
Namens Kemkens BV

Waalder

Reactie Kemkens:

Beste mijnheer Waalder, dank u wel voor de mooie beoordeling van onze service, hier doen we het voor!
Helga
Namens Kemkens BV

Wacht nog op een telefoontje wat hoe dit opgelost wordt

Hallo,
Hallo,
Graag zou ik u vraag in behandeling willen nemen alleen zie ik geen gegevens van u in deze review. Zou u zo vriendelijk willen zijn u gegevens te sturen naar klantenservice@kemkens.nl zodat we contact met u kunnen opnemen om tot een oplossing te komen.
Dit graag onder vermelding van uw postcode, huisnummer.
Groet, Lenny namens Kemkens BV

Kersten

Probleem niet opgelost en 2 belafspraken niet nagekomen. Wacht nog steeds op telefoon

Reactie Kemkens:

Beste heer Kersten, dank u dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Graag zou ik met u in contact willen komen wat betreft uw vragen over de niet nagekomen afspraken. Zou u contact... Beste heer Kersten, dank u dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Graag zou ik met u in contact willen komen wat betreft uw vragen over de niet nagekomen afspraken. Zou u contact met ons op willen nemen? U kunt vragen naar Lenny. Het kan via telefoonnummer 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl
Lenny namens Kemkens BV