Kemkens

32046 beoordelingen

32046 Reviews

Bert Wielaert

Ik zou wat meer uitleg willen over hdt systeem.

Geen, ik hoop dat de volgende afspraak ook zo prettig verloopt.

Henk Stallen

Sinds de installatie op 6 september jl. heb ik al vier keer een monteur van jullie over de vloer gehad om problemen te verhelpen. Het laatste bezoek van uw monteur, afgelopen maandag, was het... Sinds de installatie op 6 september jl. heb ik al vier keer een monteur van jullie over de vloer gehad om problemen te verhelpen. Het laatste bezoek van uw monteur, afgelopen maandag, was het toppunt. Hij stelde vast dat de installatie een software backup behoefde, deelde mij mede dat Kemkens dat niet mag dien, vertrok weer en liet mij vervolgens letterlijk in de kou staan. Sinds maandag doet de installatie namelijk niets meer en zitten wij hier te vernikkelen. Toen ik de dag daarna, dinsdagochtend dus, bij Bosch Nefit navraag deed Of de storingsmelding door Kemkens was doorgegeven, bleek dat ze daar geen storingsmelding hadden ontvangen. Desgevraagd bleek dat jullie dit doodleuk waren vergeten. Uiteindelijk heeft het mij de hele dinsdagochtend gekost om te bewerkstelligen dat Bosch Nefit morgen de problemen komt oplossen (hopelijk…). Misschien begrijpt u nu waarom ik zo ontevreden ben over Kemkens.

In het begin wel moeilijk om een monteur langs te krijgen. De monteur was prima en behulpzaam.

Reactie Kemkens:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie fijn om te horen dat u tevreden bent over onze serviceverlening.
Kemkens BV