Kemkens

32046 beoordelingen

32046 Reviews

Informatie verbeteren richting monteur: deze had info over onderhoud terwijl er ook een storing opgelost moest worden.

Komen belofte na. Goede ervaring met jullie. Oude ketel had bij jullie de onderhoudsbeurt en ik heb meteen besloten om door jullie n nw ketel te laten plaatsen. Terwijl op internet er ook goedkopere... Komen belofte na. Goede ervaring met jullie. Oude ketel had bij jullie de onderhoudsbeurt en ik heb meteen besloten om door jullie n nw ketel te laten plaatsen. Terwijl op internet er ook goedkopere te koop waren. Ben gegaan voor de goede service van jullie.

Reactie Kemkens:

Beste mijnheer/mevrouw,
Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor het invullen van deze positieve review en de vriendelijke woorden over onze monteur. Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden klant bent, wij gaan er voor zorgen dat u dit zeker zult blijven.
Kemkens BV

Fons Diependaal

Blijf het zo doen

Reactie Kemkens:

Wat mooi om te lezen Fons dat u zo goed te spreken bent over de vriendelijkheid en het vakmanschap van onze monteur. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het invullen van deze review.
Met...
Kemkens BV