Kemkens

32050 beoordelingen

32050 Reviews

Nadat de monteurs vertrokken waren kwam dezelfde storing opnieuw

Fem

Als er kosten zijn gebonden bij een ketel onderhoud zeg het vooraf in plaats van achteraf.

Beste mevrouw, meneer Bergh,
Dank u wel voor uw reactie. Het is nodig dat de monteur tijdens zijn bezoek u dit had verteld en uitgelegd. Excuses dat dit niet is gebeurd.

Vissers

Uitleg

Beste mevrouw Vissers,
Beste mevrouw Vissers,
Naar aanleiding van deze review heb ik u geprobeerd te bellen. Helaas kwam het niet goed uit, ik zal u op een ander moment nog een keer bellen, hopelijk spreken we elkaar.
Helga
namens Kemkens BV

Geen zaken toezeggen die niet uitgevoerd worden

Beste mijnheer/mevrouw,
Beste mijnheer/mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat uw afspraak niet geheel naar verwachting is verlopen. Graag zou ik een en ander uitzoeken voor u, helaas reageert u anoniem op deze review, ik heb langs deze weg geen gegevens van u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? U kunt bellen naar 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl
U mag vragen naar Helga.
Kemkens BV

Ton van Laarhoven

De nieuwe ketel had al na een paar maanden een storing en bleek een bekende storing te zijn bij Nefit. dit had voor de montage opgelost moeten zijn. Dat is pas service.