Kemkens

32051 beoordelingen

32051 Reviews

Mevrouw E. Tresoor

Goedemorgen mevrouw Tresoor,
Fijn om u even persoonlijk gesproken te hebben en hartelijk dank voor uw positieve reactie
Monique (klachtenafhandeling)
Kemkens...
Goedemorgen mevrouw Tresoor,
Monique (klachtenafhandeling)

Fam Slits

Ga zo door met uw service

Reactie Kemkens:

Dank u wel, Fam. Slits, voor deze positieve beoordeling van onze service. Wat fijn om te lezen dat u er een goed gevoel bij onze service heeft, wij zullen ons best doen om er voor te zorgen dat u zo... Dank u wel, Fam. Slits, voor deze positieve beoordeling van onze service. Wat fijn om te lezen dat u er een goed gevoel bij onze service heeft, wij zullen ons best doen om er voor te zorgen dat u zo tevreden blijft.

mevr. H. Verhees

Helaas heb ik geen tips of suggesties voor Kemkens

Best mijnheer/mevrouw,
Dank voor uw mooie beoordeling en de complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers.
Kemkens BV

Opgegeven tijdslot kan nauwkeuriger - monteur kwam nu een kwartier ná het opgegeven tijdslot van vijf ochtenduren...

Beste mijnheer/mevrouw,
Beste mijnheer/mevrouw,
Dank voor het invullen van deze review en de mooie score. Wat jammer voor u dat onze monteur het niet gehaald heeft om in het afgesproken tijdsblok bij u aanwezig te zijn. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat afspraken uitlopen, wij zullen ons best doen om dit voor de toekomst te verbeteren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kundigheid van onze monteur.
Kemkens BV

Op basis van de afhandeling van deze storing (snel, vakkundig en klantvriendelijk) geef ik in dit geval een 10. In het verleden is in een aantal gevallen de waardering wat lager uitgevallen.