Ibrahim

Pefect

Top bedrijf vooral zo doorgaan!

v.Dijk

Alles eenvoudig te bestellen, en snel in huis!!

Plaat die ik besteld heb was te groot om te bevestigen op een normale houder (voor parkeerplaats aan te duiden op gezamenlijk terrein). Hier zelf een creative oplossing voor gevonden. Wel jammer dat... Plaat die ik besteld heb was te groot om te bevestigen op een normale houder (voor parkeerplaats aan te duiden op gezamenlijk terrein). Hier zelf een creative oplossing voor gevonden. Wel jammer dat dit niet op website gemeld wordt dat deze plaat groter is dan normale platen.

Verzending met DHL is laatste tijd niet beste optie. Lopen erg achter met orders waardoor zending vertraagd was.

Goede ervaring

Goed en snel geleverd

Levering duurt veel langer dan aangegeven, inmiddels wacht ik al6 dagen op mijn bestelling..

Regel je track & tracé dit is echt belachelijk

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedemorgen Rick,
Goedemorgen Rick,
Zoals ook al per mail aangegeven hebben wij de zending dezelfde dag nog verzonden via PostNL, het gaat om een normale enveloppe, en dat kan dus niet met een Track and Trace, het zou wel kunnen maar dan had u het als een pakket moeten laten verzenden en dan zijn de verzendkosten duurder dan het product.
De bestelde stickers zullen een deze dagen dan ook gewoon bij u op de deurmat vallen, en mocht dat niet het geval zijn, dan horen we dat graag via de mail zodat we dan omo een oplossing kunnen kijken.
Fijne dag nog toegewenst
Team Kentekenplaatdrukken.nl