Kan ik niet over oordelen, ik heb geen contact gehad met het bedrijf.

neen.

Stad

Er was een beschadiging en ik kreeg gelijk een nieuwen zonder problemen . Dus super van ze .snel geregeld en verzonden . Echt een aanrader om hier te bestelend 👍👍👍

De verzend verpakking zou iets sterker kunnen aan de hoeken .

Keurige website, gemakkelijk en overzichtelijk! Het kwam keurig verpakt binnen met extra bescherming een echte aanrader!!

Was iets mis gegaan met de bestelling. Maar was heel snel opgelost! 👍🏻👍🏻👍🏻

Klompie

Het ging gewoon lekker

Het kan altijd beter.... zorg ervoor dat als je geld wilt overmaken dat je minder optie hebt.... ideaal of overschrijven is bij mij het zelfde

Plaatbordje met huisnummer besteld.

X

Maurice

Eerste keer was het nummerbord niet helemaal gekleurd. Na contact te hebben gehad, heb ik de volgende dag een nieuwe opgestuurd gekregen. Top service!

In één woord "PRIMA".

D. Kok

Verpakkingsmateriaal in orde. Iets minder strak de sealfolie om de platen heen wikkelen, zodat deze niet krom worden. En bij de transporteur ervoor zorgen dat de pakketten met handtekening worden... Verpakkingsmateriaal in orde. Iets minder strak de sealfolie om de platen heen wikkelen, zodat deze niet krom worden. En bij de transporteur ervoor zorgen dat de pakketten met handtekening worden geleverd. Zodat de bezorger de pakketten niet door de brieven kan doen (helaas was dit bij ons het geval).

Bij DHL de pakketten laten bezorgen met handtekening voor ontvangst. Zodat de pakketten niet door de brievenbus gedaan kunnen worden (helaas is dat 22 mei 2019 bij ons overkomen, waardoor wij boos... Bij DHL de pakketten laten bezorgen met handtekening voor ontvangst. Zodat de pakketten niet door de brievenbus gedaan kunnen worden (helaas is dat 22 mei 2019 bij ons overkomen, waardoor wij boos DHL gebeld hebben).