Supersnel geleverd! Perfect bedrijf

Bij mijn plaat is er een ster gedrukt . Ik had die liever groter gehad. Het zou handig zijn als je eerst een voorbeeld zou zien voordat hij wordt bedrukt.

De Nationale Reinigjngsdienst

Goede feedback. En ze houden je constant op de hoogte waar de levering zich bevindt. Het ging allemaal zeer gemakkelijk.

Marc Notermanns

Geen commentaar perfect verzorgd.

Ga zo door

Snel geleverd.

H. Heeregrave

Gewoon perfect ga zo door

Snel geleverd. Tevreden met mijn bestelling

Nvt

Helaas waren de kentekenplaat stickers van een slechte kwaliteit.

Zie punt hierboven.

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedendag,
Goedendag,
Jammer dat de stickers niet aan uw verwachting hebben voldaan, als u een mailtje stuurt naar welkom@kentekenplaatdrukken.nl kunnen wij een oplossing voor u zoeken want het kan niet de bedoeling zijn dat u geen goede stickers heeft ontvangen.
Kentekenplaatdrukken.nl

Platen met minimale lettergroote ... leek nergens op

Reactie Kentekenplaat drukken:

Beste Hakim,
U had groene platen besteld die voldeden aan het uiterlijk van handelaarsplaten, er staat duidelijk op onze site vermeld dat wij geen officiële RDW platen maken.
U dient...
Beste Hakim,
U dient daarvoor met uw kentekenbewijs van de desbetreffende platen naar een RDW punt te gaan om daar een set platen te laten maken
Dat kan uiteraard niet online, want dan is er geen controle mogelijk of u in bezit bent van de kentekenpapieren
Kentekenplaatdrukken

Prima service. Had een vraag voordat ik een bestelling deed. Vraag vesteld via WhatsApp, binnen 2 minuten antwoord. Super!