Elling Bouw

Prima gevelbekleding die we vaak toepassen, zowel verticaal als horizontaak

De heer Will Heijden

Perfect, kwalitatief top

De heer Ehab Kishk

Wij hebben op advies van een bedrijf naast de kunststof kozijnen, de voorgevel met keraliet panelen laten doen. Wij hebben monsters via u laten komen wat goed beviel. Helaas vanaf augustus tot aan... Wij hebben op advies van een bedrijf naast de kunststof kozijnen, de voorgevel met keraliet panelen laten doen. Wij hebben monsters via u laten komen wat goed beviel. Helaas vanaf augustus tot aan nu is het bedrijf meerde malen terug geweest omdat de panelen op verschillende plekken bol wordt.
Nu zit ik met 2 panelen die verkleurd zijn?

Reactie Keralit gevel- en dakrandpanelen:

Geachte heer Kishk, hartelijk dank voor uw review. Vervelend te lezen dat u problemen met uw gevelbekleding heeft. Om u te kunnen helpen ben ik wat meer informatie nodig, kunt u een paar foto's van... Geachte heer Kishk, hartelijk dank voor uw review. Vervelend te lezen dat u problemen met uw gevelbekleding heeft. Om u te kunnen helpen ben ik wat meer informatie nodig, kunt u een paar foto's van de situatie mailen? Foto's mag u mailen naar klantenservice@keralit.nl. U kunt mij ook bereiken op 0523-615631. Hoor graag van u! Groet, Sjoerd

De heer Louis op den Velde

Positief mooi product, niet goedkoop.

Timmerbedrijf Toon vd Steen

Mooi proefstuderen lekker van formaat

De heer Wiebe Schouwstra

Reactie Keralit gevel- en dakrandpanelen:

Geachte heer Schouwstra,
Hartelijk dank voor uw review. Is er iets waarmee ik u kan helpen? U kunt mij bereiken via klantenservice@keralit.nl of 0523-615631. Hoor graag van u! Groet, Sjoerd

De heer Joop Moespot

Aan gezien dat ik vertegenwoordiger ben van Dakcentrale Nederland heb ik regelmatig het verzoek om oude Dakkapellen te renoveren daar voor is Keralit een perfecte oplossing

De heer Andr? Zumbrink

Prima hoor

De heer Willemjan Vermeulen

Top materiaal

De heer Ad van Son

Super fijn en mooi materiaal