De heer Jan van Eijden
mooi spul en handig om vooraf al een beeld te hebben van de kleur textuur en het materiaal
- Product of service:
- door de aannemer aangeschaft
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
gaat eigenlijk altijd wel goed
Prima produkt!
Moet nog geplaatst worden door aannemer
Proefmonster. Nog geen besluit genomen of ik deze ga aanschaffen.
Prima spul
Mooi en goed materiaal
Helaas is het karwei nog niet uitgevoerd. Dus we hebben er geen ervaring mee.
Zeer goed en makkelijk verwerkbaar
Een prachtig product wat door een timmerbedrijf is aangebracht. Het is wel jammer dat het product eigenlijk te duur is t.o.v. een houtproduct. We zijn wel tevreden maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het verschil veel te groot vinden.
goed
Prima, we wilden iets in huis hebben voor hetgeen wij besteld hadden. Wel lastig om het terug te sturen, de envelop was te klein.
Mooi produkt
Nog niet gekocht, wel v plan om te kopen
De gevelpanelen dusty grey waren precies wat we zochten. Net even moderner dan die met nerf en die zijn ook mooi.
Keralit gevel- en dakrandpanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Keralit gevel- en dakrandpanelen
Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart
gaat eigenlijk altijd wel goed
Prima produkt!
Moet nog geplaatst worden door aannemer
Proefmonster. Nog geen besluit genomen of ik deze ga aanschaffen.
Prima spul
Mooi en goed materiaal
Helaas is het karwei nog niet uitgevoerd. Dus we hebben er geen ervaring mee.
Zeer goed en makkelijk verwerkbaar
goed