Mevrouw Christel Boon

Prima materiaal. Het is prima als doe het zelver te bevestigen. Het enige wat onduidelijk is hoe je het aanlegt bij een schuine dakrand m.b.t. het voorkomen dat er beestjes in de keralit of achter... Prima materiaal. Het is prima als doe het zelver te bevestigen. Het enige wat onduidelijk is hoe je het aanlegt bij een schuine dakrand m.b.t. het voorkomen dat er beestjes in de keralit of achter de keralit kunnen kruipen.

De heer B.W. Sleumer

Keralit is een geweldig product. Het is zelfs door een niet-professionel goed te verwerken. Het is duurzaam en isoleert merkbaar. Ben zeer blij met mijn beslissing om dit product te gebruiken ter... Keralit is een geweldig product. Het is zelfs door een niet-professionel goed te verwerken. Het is duurzaam en isoleert merkbaar. Ben zeer blij met mijn beslissing om dit product te gebruiken ter vervanging van het oude product.

Mevrouw Cevilja van Doorn

Kleuren monsters waren erg duidelijk, we hebben hieruit een keuze gemaakt

De heer Frank van Gameren

Snelle levering van monsters

Frank

(Schuur bekleed met Keralit)
Het is een mooi systeem. Niet goedkoop, maar het eindresultaat mag er zijn.

Redelijk eenvoudig te verwerken.

De heer Bert Luijpen

Uitstekend materiaal ter vervanging van houten rabatdelen. Prima te zagen en te schroeven. Maatvast.

Mevrouw Marjanne Bouwma

Mijn chalet is heel mooi geworden met de gevelbekleding van Keralit

De heer H. van Mansfeld

De Werzalit profielen van de achtergevel van mijn huis vervangen door Keralit sponningdelen. Uitgevoerd door bedrijf Stijlkozijnen Leerdam.

Dhr T. de Roest

Makkelijk te verwerken en een goed resultaat

De heer Efl Mathon

Prima spul. De ontvangen monsters hebben mij ertoe aangezet mijn gevels en dakranden met Keralit te laten bekleden.