De heer M.A.J Kasteel
- Product of service:
- Moet nog verwerkt worden in de woning
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
97% beveelt Keralit gevel- en dakrandpanelen aan!
Goed mooi product en geen onderhoud
Bij goede start van de eerste plank is het fijn monteren!
Dakkapel opnieuw bekleed
Snel, schoon en strak
Een top product
Ik heb de samples ontvangen en een mooie uitgekozen. Echter zijn we nog niet aan de verbouwing begonnen. Dus nog geen keraliet besteld.
prima pakket gehad, veel gebruikt
Prima kwaliteit
Mooi en goed product
Ziet er mooi uit
Nog niet gekocht
Vind de toepasbaarheid niet flexibel genoeg. Ik zoek een massieve kunstof plank die ik kan schroeven.
Snel geleverd en we hebben het product gekocht. Aannemer is blij met hoe het gemonteerd wordt, wij zijn blij met hoe lang het meegaat en met hoe het er goed uitziet.
Mooi materiaal, goed verwerkbaar
Wij hebben onze hele houten kap laten vervangen door keralit en het resultaat is super. Het ziet er geweldig uit en is zeer mooi geworden. keurig netjes aangelegd door de mannen van NH kozijnen in Haarlem. Toppers
Keralit gevel- en dakrandpanelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Keralit gevel- en dakrandpanelen
Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart
Goed mooi product en geen onderhoud
Bij goede start van de eerste plank is het fijn monteren!
Dakkapel opnieuw bekleed
Snel, schoon en strak