De heer Ton Vloedgraven
- Product of service:
- Gevelbekleding 143mm
Monsters
mooi en p\een perfecte vervanger voor houten schrootjes.
Prima materiaal
Mooi materiaal
Helaas kan ik u die nog niet geven omdat de verwerking door omstandigheden zijn uitgesteld tot mei 2025
Bij opening een agressieve waarschuwing om vooral geen spullen bij de concurrent te kopen vanwege de kwaliteit. Jezelf aanprijzen is goed, maar maak nooit concullega's af wat je niet kan bewijzen. Negatief over anderen,... dan waarschijnlijk ook over je eigen klanten.
Prima ! Ik mis wel een afdekplaatje voor de kopse kanten. Is dat er ? Is nu open. Hoe dicht te maken ?
Mooi product
Mooi product, ziet er goed uit.
Mooi materiaal,eenvoudig te monteren en prachtig gezicht
Prachtig spul . Wel erg duur maar kwaliteit kost eenmaal iets
Goed bezorgd en het geeft een goed beeld van de kleur en hoe het eruit ziet. We hebben toch voor hout gekozen.
Goed te verwerken
Inmiddels oude trespagevelbekleding laten vervangen inclusiefplaatsen kunststofkozijnen en hr++ glas. Door de Jong interieurbouw in Kapelle. Keralit in kleur 7016 perfect
Keralit verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keralit heeft de volgende resultaten bereikt:
Monsters
mooi en p\een perfecte vervanger voor houten schrootjes.
Prima materiaal
Mooi materiaal
Mooi product
Mooi product, ziet er goed uit.
Mooi materiaal,eenvoudig te monteren en prachtig gezicht
Prachtig spul . Wel erg duur maar kwaliteit kost eenmaal iets