Super fijn dat je proefstukken kunt bestellen en wat onderdelen moet zien wat het wordt. Ik laat het begin volgend jaar ook op mijn huis plaatsen.
De heer Andre van Leeuwen
Proefmonsters ontvangen en order geplaatst bij raamkozijn installateur voor keralit gevel beplating
De heer Johan van Herk
De aannemer heeft in mei zo’n 90 m2 aan Keralit potdeksels gemonteerd in de kleur zwart. Ik was bang voor krimpen/uitzetten in de zon. Maar we hebben zojuist een paar tropische dagen achter ons; de...De aannemer heeft in mei zo’n 90 m2 aan Keralit potdeksels gemonteerd in de kleur zwart. Ik was bang voor krimpen/uitzetten in de zon. Maar we hebben zojuist een paar tropische dagen achter ons; de Keralit planken hebben ‘geen krimp’ gegeven. Super spul, ook super gemonteerd door onze aannemer. LOF!
De heer Wim
Proefstukje besteld van 7039 potdeksel. Na keuze heeft de aannemer dit type geplaatst
De heer Henk Tammes
Mooi materiaal en goed verwerkbaar
De heer B.R. de Vries
Verwerken gaat soepel. Leveren ook.
De heer Arno van Bunnik
Volgende maand wordt mijn schuurtje vervangen. De gehele buitenzijde wordt kerali met 1 vanvee door u toegezonden kleuren. Dus nog geen ervaring.
De heer Hans Wisman
Aan de zonzijde vertonen de donkergroene keralit delen na een tiental jaren loslating van de doorzichtige toplaag. Daarvoor ziet het er prachtig uit.
De heer Patrick Donderwinkel
Super mooie panelen heb de gehele woning overstek en boeidelen met keraliet bekleed en nog veel meer, prachtig uitstraling zeker de nieuwe kleuren grafiet zwart met in combinatie met naturel eiken...Super mooie panelen heb de gehele woning overstek en boeidelen met keraliet bekleed en nog veel meer, prachtig uitstraling zeker de nieuwe kleuren grafiet zwart met in combinatie met naturel eiken kan het iedereen aanbevelen 👍👍