Deskundig vriendelijk praktisch

Respect en duidelijkheid en persoonlijke interesse.

Zeker legt alles goed uit en je kan over bepaalde dingen praten. Heb van deze behandeling veel baat bij gehad.

Dit was de 2e keer dat ik bij Kitty terecht kon, en ze wist nog alles van de vorige keer, en gaf me alle benodigde informatie zonder teveel te herhalen. Kitty weet heel duidelijk waar ze het over heeft, en brengt dat prettig over.

Myrthe is de beste

Ze zijn gezellig en professioneel

aardig, wist van wanten

Kreeg goede hulp. Legde alles rustig en duidelijk uit en na de behandeling vroeg hij ook hoe het ging en dat vond ik erg fijn!

Aandacht, serieus omgaan met klachten

Mijn klacht werd serieus genomen ook met de kennis die ik al had opgedaan. Ik wist waar mijn klacht vandaan kwam en waar het zat. Kreeg het er alleen niet zelf uit.

Neringa Virbickaite

Ik ben ontzettend dankbaar aan mijn fysiotherapeut Jessica! Voor haar professionaliteit, warme communicatie en individuele benadering. Na elk bezoek voel ik me beter en haar advies helpt me elke dag sterker te worden.

Monique Musch

Ik voel me gehoord en serieus genomen. Ik heb zeggenschap over mijn behandeling.

De persoonlijke aandacht

Nvt

Iris is een kundige fysiotherapeut en luistert goed naar de problemen en kan zich goed in mijn problemen inleven. Ze komt met tips en adviezen om mijn bewegingsniveau te verbeteren. Iris kan je goed motiveren zodat ik er uiteindelijk beter van zal worden.

Kerngezond Fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kerngezond Fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2020

Kerngezond Fysiotherapie

KernGezond is oorspronkelijk gestart als fysiotherapie praktijk in 1978 in Lelystad. Het is gegroeid tot een schitterend gezondheidscentrum met vestigingen in Lelystad, Mijdrecht en Zeist. Met meer dan 30 medewerkers en met meerdere gezondheidszorg aanbieders werken wij samen om uw gezondheid optimaal te krijgen en te houden.

Deskundig vriendelijk praktisch

Respect en duidelijkheid en persoonlijke interesse.

Myrthe is de beste

Ze zijn gezellig en professioneel