Duidelijke uitleg, helder plan, realistische kijk op mogelijkheden en eventuele vervolgstappen.

Een topper

Goede oefeningen, goede adviezen, (vooral de optie injectie bij de huisarts, heeft erg geholpen) heel erg kundig!

Wanneer een persoon ook een nieuwe heup krijgt

Het is mij 3de keer dat ik contact heb gehad en behandeld door kernpraktijjk en beide keren ben ik tevreden weggegaan net klachten vrij.

Goede begeleiding en deskundigheid

SterSterSterSterLege ster

Aandacht

Zijn kundigheid en vertrouwen

Nico de vries

Vriendelijk, deskundig en nazorg. Benieuwd naar resultaat en vervolg

Zeer deskundige aanpak. Fijn dat er voorafgaand aan de behandeling al een vragenlijst wordt gestuurd, zodat de tijd van de eerste behandeling nietvolledig besteed hoeft te worden aan de intake. Tijdens behandeling werden precies de juiste spiergroepen aangepakt. De adviezen en oefeningen die worden gegegeven zijn gericht op mij persoonlijk en niet algemeen, dat komt professioneel over.

Petra

Ilse is geweldig in haar werk, denkt mee, leeft mee, geeft tips en werkt op tijd. De beste fysiotherapeut die er is waar ik de laatste jaren ben geweest.

Annemieke Wals

Een vriendelijke meid. Neemt de tijd, stelt je op je gemak. Zeer tevreden. Weet wat ze doet.

Ik voelde me gehoord.

Ontzettende lieve fysio die er alles in gelegen had om mij van mijn problemen met mijn schouder af te helpen. Helaas hebben we de behandeling moeten staken omdat de behandeling niet wilde helpen. Dat lag overigens niet aan de fysiotherapeut.

Hij wist heel goed waar hij mee bezig was. Nam de tijd. Vertelde wat en waarom hij het deed.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2017

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de Zaanstreek, een ‘kernbegrip’ in de omgeving! Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid naar een dynamische praktijk met 12 fysiotherapeuten en veel specialisaties. De praktijk wordt geleid door een maatschap gevormd door Ilse Boekweg, Wycher Lens en Joris Verheul. We hebben 4 locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in Kogerveld en het Kalf.

Ereprijsweg 1 en 9

1508CT Zaandam