Kundigheid - omgaan met de client - rekeninghoudend met de situatie(leeftijd) en heel goed opbouwende trainingen - geduldig.
Alle antwoorden gegeven.
Kundig, snelle behandeling
Schouderklachten
Goede begeleiding en uitleg. Gaf me veel aandacht en besprak alles met me.
Goede fysiotherapeuten en allemaal heel vriendelijk
Jolanda
De fysiotherapeut nam mijn klachten serieus. Ook spoorde hij mij goed aan om door te zetten. Hij gaf me een goed gevoel en liet mij ook doorzetten, ook als ik pijn had maar op een goede manier. Door...De fysiotherapeut nam mijn klachten serieus. Ook spoorde hij mij goed aan om door te zetten. Hij gaf me een goed gevoel en liet mij ook doorzetten, ook als ik pijn had maar op een goede manier. Door hem heb ik kunnen doorzetten en ben dankbaar.
Robin
De fysiotherapeuten zijn zeer kundig en geven goed advies en ze motiveren je ook om je grenzen te verleggen.
Hele fijne praktijk van voor tot eind, de telefonist is zeer aardig en begaan, helpt mee te denken en belt ook als je graag eerder zou willen. De Fysiotherapeut neemt je zeer serieus en was mijn dan...Hele fijne praktijk van voor tot eind, de telefonist is zeer aardig en begaan, helpt mee te denken en belt ook als je graag eerder zou willen. De Fysiotherapeut neemt je zeer serieus en was mijn dan ook aangeraden door een collega met soortgelijke klachten. Mijn klachten (nekhernia) zijn mede door operatie en goede nazorg van Ilse zo goed als hersteld.