Stichting Amivedi

Goede communicatie. Hulpvaardig. Op tijd geleverd. Ruime keuze met veel mogelijkheden. Aanrader!

Mediahuis Distributie

Ruime keus in kerstpakketten in alle prijsklassen. Werd gewaardeerd door de collega's. Pakketten keurig op tijd bezorgd.

GV

Zeer mooie pakketten.
Top service, van bestelling tot en met levering!

Vinted

Flexibele, ,meedenkende partij

G Vaandering Kleinfruit

Veel variatie en mooie waardevolle pakketten. Telefonisch fijn geholpen bij onze afwijkende (aantallen) keuze. Verder alles keurig en op tijd geleverd. Top!

Hepromij

Zeer eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd. Continue op de hoogte gesteld over de stand van zaken.

Vakgarage ter Maat

Uitstekende ervaring, veel keuze, heldere en duidelijke communicatie, aardige chauffeur.

Facet Netherlands B.V.

Erg leuk pakket, is door iedere collega goed ontvangen en goed gewaardeerd. Alles was te gebruiken en we kregen de opmerkingen: eindelijk een pakket waarin alles wat eetbaar is ook lekker is. Dank... Erg leuk pakket, is door iedere collega goed ontvangen en goed gewaardeerd. Alles was te gebruiken en we kregen de opmerkingen: eindelijk een pakket waarin alles wat eetbaar is ook lekker is. Dank jullie wel voor de zorgvuldige samenstelling

Suzanne de Groot

Mooie pakketten in diverse prijsklasse, makkelijk telefonisch bereikbaar, goede en vriendelijke service. Aanrader!

Feniks

Ik heb deze jaar Kerstpakketten Idee gekozen voor mijn bedrijfsuitwisselingen en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring! De website is duidelijk en makkelijk te navigeren, en de bestelling verloopt... Ik heb deze jaar Kerstpakketten Idee gekozen voor mijn bedrijfsuitwisselingen en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring! De website is duidelijk en makkelijk te navigeren, en de bestelling verloopt soepel en snel. De pakketten zelf zijn prachtig verpakt en de inhoud is geweldig! De levering was op tijd en de medewerkers waren behulpzaam en vriendelijk.

Wat Kerstpakketten Idee echt uniek maakt, is hun bijzondere benadering van kerstpakketten. De naam “Kerstpakketten Idee” weerspiegelt perfect hun missie om niet zomaar standaard pakketten aan te bieden, maar juist creatieve en inspirerende ideeën te brengen. Ze hebben een breed scala aan opties die passen bij verschillende smaken en budgetten, en elk pakket voelt persoonlijk en met zorg samengesteld. Of je nu op zoek bent naar luxe delicatessen, duurzame cadeaus of thematische verrassingen, ze hebben voor ieder wat wils. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om pakketten aan te passen, zodat je een echt uniek cadeau kunt geven.

Ik raad Kerstpakketten Idee zeker aan aan anderen die op zoek zijn naar mooie en betrouwbare kerstpakketten die echt iets speciaals bieden!