Ieder jaar weer een zeer uitgebreide collectie! Fijne snelle service. Wij bestellen hier dit jaar zeker weer!
Vivian
Vorig jaar last minute mijn pakketten besteld, ondanks de krappe deadline alles keurig en op tijd geleverd. Super wat een service!
Janine
Al 3 jaar op rij klant en ieder jaar weer alles netjes op tijd geleverd. Tevens de mooiste collectie kerstpakketten die ik ben tegen gekomen.
Bart
Bedankt voor alle hulp & service! Ik wist niet zeker welke kerstpakketten ik moest bestellen, maar door de expertise van de werknemers, heb ik mooie kerstpakketten kunnen bestellen. Dank daarvoor!
Noud
Erg goed geholpen met mijn keuze door de medewerker aan de telefoon. Assortiment is zeer uitgebreid, dus meer dan voldoende keuze.
Floor
Medewerkers denken mee en helpen waar mogelijk. Uitgebreid assortiment en snelle levering!
Bespoke
Ondanks een late bestelling heeft de klantenservice alles op alles gezet om de levering met spoed bij ons te krijgen zodat we de pakketten tijdens onze jaarlijkse borrel konden uitreiken. Bedankt!
hypothekersunie
Voor al onze bedrijven bestellen we hier pakketten. De service is top, prijs en het comfort dat alles goed geregeld word.
Marco
Wij kopen elk jaar hier de kerstpakketten en alles wordt goed geregeld. De pakketten komen op tijd aan en de service is super!
Anke
Vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van Kerstpakkettenidee.nl. Het was eenvoudig om door de mooie kerstpakketten heen te klikken. Het plaatsen van een bestelling ging prima.