Na betaling waren er nog maar 6 van de 9 bestelde pakketten. Maar goed opgelost met vergelijkbare pakketten – verbeterpunt: Ik heb geen officiële factuur gekregen. Met ergernis van de boekhouder.
Verbeterpunten: uit het assortiment halen
Pivoton
Communicatie is goed – verbeterpunten: levering is later dan op de website staat vermeld. Pakketten voor het buitenland komen niet op tijd aan.
lieve
Correct, snel, goede prijs-kwaliteit – verbeterpunten: nog meer originele pakketten graag, gericht op laatste tendenzen en/of jeudig publiek
Ingrado
Goed contact gehad met Luke. Complimenten over zijn service en benadering – verbeterpunten: Er waren spelfouten in de tekst op de website. Verder is mijn wijn nog steeds niet aangekomen.
Keurige levering – verbeterpunten: kwaliteit klein Tapaspakket ok, maar niet bijzonder (bijvoorbeeld simpel wijntje); aardig aan de prijs...
Promusic
Op een email wordt direct geantwoord – verbeterpunten: duidelijkere prijsstelling op de site. Verzendkosten voor 1 kerstpakket is 32 EU? of pakketkosten 7,95 EU Er werd voor 1 kerstpakket van 38 eu,...Op een email wordt direct geantwoord – verbeterpunten: duidelijkere prijsstelling op de site. Verzendkosten voor 1 kerstpakket is 32 EU? of pakketkosten 7,95 EU Er werd voor 1 kerstpakket van 38 eu, 33 eu verzendkosten in rekening gebracht. Na het aangegeven te hebben bij Kerstpakkettenidee hebben ze het verschil terugbetaald en er uitstekend over gecommuniceerd.
Kinderdagverblijf Het Opstapje
Overzichtelijke website. Leuke, snelle en persoonlijke communicatie. Snelle levering.