Super bedrijf! Snel en goede uitleg, service en levering. Zeer tevreden!
Bert Ooms Verhuizingen
Verbeterpunt: eerlijk vertellen wat in het pakket zit ..... valt erg tegen
Verbeterpunt: transportkosten wegen door. Ev. Verwerken in aankoopprijs???
Harm
Vriendelijk personeel, snelle levering en goed en mooi produkt
Eerlandservices
Super leuke pakketten, leuk en goed verpakt. _ levering en communicatie over de levering is super!
Snelle reactie op bestelling Aflevering exact volgens afspraak – verbeterpunten: Betaling via company creditcard mogelijk maken.
Hans
Zeer goed gevulde kerstpakketten. Communicatie met de klantenservice verliep zeer prettig. Pakketten geleverd op de aangevraagde leverdatum, perfect! Ga zo door!
Noud
Ik heb laatst gebeld over eigen keuze pakketten en ik werd direct professioneel geholpen. De uitleg over de pakketten was zeer helder, waarna ik een offerte had aangevraagd die er vervolgens zeer...Ik heb laatst gebeld over eigen keuze pakketten en ik werd direct professioneel geholpen. De uitleg over de pakketten was zeer helder, waarna ik een offerte had aangevraagd die er vervolgens zeer overzichtelijk en netjes uitzag. Ik had gevraagd voor de levering afgelopen dinsdag, en 's morgens 11 uur werden de gepersonaliseerde giftboxen geleverd! Top kwaliteit, top keuze!
Hermsma
Prachtig mooie en duidelijke website. De klantenservice is aardig en zeer behulpzaam. Een mooi kerstpakket besteld. ga zo door.