Voor onze organisatie hadden we alle kerstpakketten laten verzorgen door Kerstpakkettenidee.nl. We waren zeer tevreden, ze hebben een erg goede service en kwaliteit! Onze medewerkers waren allemaal...Voor onze organisatie hadden we alle kerstpakketten laten verzorgen door Kerstpakkettenidee.nl. We waren zeer tevreden, ze hebben een erg goede service en kwaliteit! Onze medewerkers waren allemaal erg happy met hun ``pakketje``. Zeker een aanrader!
Rick
Zeer tevreden over de leverancier. Goede contacten gehad en correcte levering op de zoals afgesproken datum.
Sem
Mooie overzichtelijke website. Even gebeld om te vragen of mijn twee keuzes aan pakketten nog leverbaar waren omdat ik erg laat was dit jaar, kreeg een vriendelijk jongeman aan de telefoon die me...Mooie overzichtelijke website. Even gebeld om te vragen of mijn twee keuzes aan pakketten nog leverbaar waren omdat ik erg laat was dit jaar, kreeg een vriendelijk jongeman aan de telefoon die me direct te woord stond. Levering verliep ook zeer snel – verbeterpunten: Jammer genoeg was mijn eerste keus pakket niet meer in mijn gevraagde hoeveelheid leverbaar maar ja ik was dit jaar ook vrij laat.
anne
Al enkele jaren kerstpakketten besteld via dit bedrijf. Erg tevreden over de service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De eerste keer heb ik enkele keren contact opgenomen met...Al enkele jaren kerstpakketten besteld via dit bedrijf. Erg tevreden over de service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De eerste keer heb ik enkele keren contact opgenomen met het bedrijf voor enkele vragen, zeer goed, snel en duidelijk geholpen. – verbeterpunten: `veel gestelde vragen` pagina zodat eventuele vragen online direct beantwoord worden.
Trudy
Goede service en uitgebreide keuze.
Lieke
Deskundig advies. -flexibel in samenstellen pakketten. - - doen wat ze zeggen. – verbeterpunten: Omdat ik later was met mijn zoektocht naar kerstpakketten voor mijn organisatie waren sommige...Deskundig advies. -flexibel in samenstellen pakketten. - - doen wat ze zeggen. – verbeterpunten: Omdat ik later was met mijn zoektocht naar kerstpakketten voor mijn organisatie waren sommige pakketten al uitverkocht. Gelukkig hadden ze wel veel andere opties zodat ik alsnog geholpen ben met pakketten die voldoen aan mijn wensen. Meer inkopen zou een tip zijn.
Jan-Willem
Ik was op zoek naar kerstpakketten, die niet vol zaten met nutteloze objecten. Een kerstpakket met een leuk servies setje is het geworden. Snelle levering en de service is erg goed. Vragen die ik...Ik was op zoek naar kerstpakketten, die niet vol zaten met nutteloze objecten. Een kerstpakket met een leuk servies setje is het geworden. Snelle levering en de service is erg goed. Vragen die ik had m.b.t. de inhoudt werden snel beantwoord. Dit bedrijf kan volgend jaar een herhalende bestelling van mij ontvang. – verbeterpunten: >Natuurlijk, stom van mij dat ik niet eerder heb besteld, want de `mooiste` kerstpakketten waren al uitverkocht. Eventueel aan te raden, een grotere voorraad aan te houden?
Silvie
Zo verschillende websites bezocht, maar deze leek me toch het meest betrouwbare! Na een kort belletje, was ik al overtuigd. Leuke knul aan de telefoon, dus heb meteen een bestelling geplaatst! Top –...Zo verschillende websites bezocht, maar deze leek me toch het meest betrouwbare! Na een kort belletje, was ik al overtuigd. Leuke knul aan de telefoon, dus heb meteen een bestelling geplaatst! Top – verbeterpunten: De leukste kerstpakketten waren al weg....
Thomas
Snelle levering, fijn contact en leuk personeel. Gewoonweg een top site om je kerstpakketten te bestellen!
Alfred
Een heel goed bedrijf om de kerstpakketten bij te bestellen. Is nu al voor het tweede jaar dat ik hier kom, en nogsteeds naar wens. Ieder jaar staan er weer nieuwe en frisse pakketten voor ons...Een heel goed bedrijf om de kerstpakketten bij te bestellen. Is nu al voor het tweede jaar dat ik hier kom, en nogsteeds naar wens. Ieder jaar staan er weer nieuwe en frisse pakketten voor ons klaar. – verbeterpunten: Iets duidelijkere foto`s over de inhoud van de pakketten. Nu heeft een medewerker mij vriendelijk geholpen door te vertellen wat er precies in zat, maar dit is niet handig als ik informatie wil hebben over 20 verschillende pakketten.