Fidesta Noarderthus
- Product of service:
- Kerstpakket
Keurige mailing om op de hoogte te blijven vanaf bestelling tot aan levering.
7 van de 9 pakketten afgeleverd volgens afspraak, 2 na 3 dagen nog niets gezien..... kin eerste instantie alle 9 ook op pallet bij opdrachtgever voor de deur. Dit is keurig opgelost. In pakket een lampje dat anders is dan de verwachting ( niet oplaadbaar) Verder mooi pakket en hoop dat resterende 2 adressen nog voor de kerst worden bezorgd. Andere jaren perfect geregeld. Foutjes kunnen gebeuren
Leuk pakket en goede service
Slecht. Geef een datum door die voor ons heel belangrijk was. Niet geleverd. Nu een dag later en zitten nog te wachten. Alleen jammer dat het voor sommige te laat komt. Die zijn naar familie in het buitenland e kunnen het pakket nu niet meenemen.
niet geleverd
Het derde jaar op rij problemen met de levering. Bij het eerste jaar (vrachtwagen kwam stil te staan) is het netjes opgelost door de volgende morgen in alle vroegte alsnog te leveren. Dit jaar is drama: afspraak is twee keer verzet, slechte communicatie/wordt niet terug gebeld, pakketten nog steeds niet ontvangen. Weet nog niet waar ik aan toe ben en door het verplaatsten van afspraken mis ik twee dagen omzet waardoor het heel erg duren pakketten worden. Dit is het laatste jaar dat ik bij Kerstpakketten Idee heb besteld.
Goede communicatie. Hulpvaardig. Op tijd geleverd. Ruime keuze met veel mogelijkheden. Aanrader!
Ruime keus in kerstpakketten in alle prijsklassen. Werd gewaardeerd door de collega's. Pakketten keurig op tijd bezorgd.
Zeer mooie pakketten. Top service, van bestelling tot en met levering!
Flexibele, ,meedenkende partij
Veel variatie en mooie waardevolle pakketten. Telefonisch fijn geholpen bij onze afwijkende (aantallen) keuze. Verder alles keurig en op tijd geleverd. Top!
Zeer eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd. Continue op de hoogte gesteld over de stand van zaken.
Uitstekende ervaring, veel keuze, heldere en duidelijke communicatie, aardige chauffeur.
Erg leuk pakket, is door iedere collega goed ontvangen en goed gewaardeerd. Alles was te gebruiken en we kregen de opmerkingen: eindelijk een pakket waarin alles wat eetbaar is ook lekker is. Dank jullie wel voor de zorgvuldige samenstelling
Mooie pakketten in diverse prijsklasse, makkelijk telefonisch bereikbaar, goede en vriendelijke service. Aanrader!
Kerstpakketten IDEE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kerstpakketten IDEE heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk pakket en goede service
niet geleverd
Zeer mooie pakketten. Top service, van bestelling tot en met levering!
Flexibele, ,meedenkende partij
Kerstpakketten IDEE heeft de volgende resultaten bereikt: