Sita Jansen

Nadat wij al eerder iets bij keuken Drachten hadden gekocht en daar een zeer positieve ervaring hebben opgedaan, besloten wij onze vaatwasser wederom via hun te bestellen. Door het zeer... Nadat wij al eerder iets bij keuken Drachten hadden gekocht en daar een zeer positieve ervaring hebben opgedaan, besloten wij onze vaatwasser wederom via hun te bestellen. Door het zeer professionele advies en het geduld waarmee de verkoper ons te woord stond, zijn wij tot een keus gekomen. Deze werd volgens afspraak binnen 24 uur keurig op tijd afgeleverd! Wij zijn zeer blij dat wij zo correct zijn geholpen en de de afspraken ook daadwerkelijk worden na gekomen. Wij raden jullie zeker aan bij vrienden en bekenden. Groet Sita Jansen.

Afspraak en tijds planning en zie boven.

Meike

Eenvoudige bestel procedure, snelle levering. Prima ervaring.

Fijn dat er een ETA wordt aangegeven zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachten.

Cor T

Sharp Vaatwasser bestelt en Super snel in huis!

Vriendelijk en correct te woord gestaan!

Els Scheutjens

Zeer snelle levering

Prijs oké goedkoopste van nederland

Bas Visser

Veel ervaring heb ik niet, maar via internet op de site terecht gekomen. De contacten die er waren, met name mailverkeer, waren helder en zakelijk.

Snelle levering van bestelde artikelen.

Lijster

Makkelijk bestellen, overzichtelijke site en top aftersales service! Een aanrader!
Ik had bij de bestelling een typefout in het mailadres gemaakt en heb daardoor geen mails mbt de bestelling ontvangen, dit was via de chat snel gecorrigeerd en alles is goed afgehandeld.

De chatfunctie is zeer aangenaam en makkelijk.
Ook de telefonische bereikbaarheid is top.

Hans de Heer

Een vaatwasser besteld die naar mijn zin iets te laat geleverd zou worden. Ik kon deze ook direct zelf ophalen, helemaal goed! Bestekbakje was vrij snel kapot en er is een nieuwe besteld. Goed en... Een vaatwasser besteld die naar mijn zin iets te laat geleverd zou worden. Ik kon deze ook direct zelf ophalen, helemaal goed! Bestekbakje was vrij snel kapot en er is een nieuwe besteld. Goed en snelle reactie!

Goed telefonisch bereikbaar als er vragen of problemen zijn. Erg vriendelijke geholpen. En nog de goedkoopste ook! Ik had dit adres aan een vriend doorgegeven die heeft zeker de zelfde ervaring!

Peter Bergsma

Hier een vaatwasser gekocht online, snelle levering en goede communicatie. Na levering bleek dat het bestekmandje kapot was, gebeld en uiteindelijk een nieuwe gekregen! Keuken Drachten, bedankt!

Duidelijke een vriendelijke communicatie!

Caroline van den Heuvel- kukupessy

Goede Website, bestelling perfect afgeleverd

Van bestellen naar afleveren een cijfer 8

Gabriela

Ik heb een vaatwasser bij Keuken Drachten gekocht. Het duurde vrij lang na de betaling voorat hij geleverd werd.
Eigenlijk pas na mijn telefoontje `was hij net weer op voorraad` en kwam 2...
Eigenlijk pas na mijn telefoontje `was hij net weer op voorraad` en kwam 2 dagen later. In totaal bijna 2 weken erop gewacht. Maar de prijs was wel super aantrekkelijk!

Reactie Keuken Drachten:

Beste Gabriela,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
Beste Gabriela,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
Ik zie dat het in deze om de bestelling van een inbouw vaatwasser gaat. Op het moment van bestellen werd er een levertijd van 3 weken bij dit product vermeld. Na 1,5 week is dit type weer op voorraad gekomen en is de levering op jullie verzoek nog met een halve week uitgesteld.
Natuurlijk was het in deze wel vervelend dat de levering langer op zich liet wachten dan gebruikelijk bij ons het geval is. Onze excuses hiervoor!
Mochten wij in de toekomst iets voor jullie kunnen doen dan horen wij het natuurlijk graag.
Veel plezier toegewenst met de nieuwe inbouw vaatwasser!
Klantenservice Keuken Drachten