Johannes

Snelle levering en een goed product. We hebben de inductie kookplaat nu 2 weken in gebruik en het bevalt wel. Ik had een paar minuten voor 5 uur besteld en het was de volgende dag in huis.

F. Rombout

Vaatwasser gekocht voor de scherpste prijs.
's middags om 15 uur besteld, andere morgen om 9 uur in huis. Sneller kan niet! Toch ?

Vriendelijk te woord gestaan. Geen verzendkosten. Alleen betalen voor oude apparaat retour, terwijl je toch verwijderingsbijdrage hebt betaald. Dit klopt niet volgens de Consumentenbond.

Merijn de Bakker

De vaatwasser die ik besteld had werd bij bezorging slechts tot de gang afgeleverd en de chauffeur mocht de oude vaat wasser niet meenemen omdat hij nog op de eerste verdieping stond, ik woon in een... De vaatwasser die ik besteld had werd bij bezorging slechts tot de gang afgeleverd en de chauffeur mocht de oude vaat wasser niet meenemen omdat hij nog op de eerste verdieping stond, ik woon in een boven woning een trap omhoog. Levering slechts tot net na de voordeur. Nog Inbouwvaatwasserstore.nl (=Keuken Drachten) nog de vervoerder, Bulstra ook uit Drachten, had dat op enige manier aan mij doorgegeven. Na met ze gebeld te hebben zou de oude vaatwasser, die inmiddels benden stond, dezelfde dag opgehaald worden maar ik heb die dag niets gehoord. Toevallig fietste ik de volgende dag iets later naar werk en zag ik nog net het witte busje van de vervoerder voor mijn deur stoppen en kon ik eindelijk mijn vaatwasser meegeven.

De handleiding die ik heb is in het Pools, de handleiding die me ze toestuurde is van een nieuwer model.

Wanneer ze een beetje beter hadden gecommuniceerd had ik deze recente niet hoeven schrijven

Diana van huijgevoort

Heel goed, we zochten een Beko inbouwoven met een bepaalde maat, die oven verkochten hun, alleen nu was hij niet meer opvoorraad, hebben we het nieuwere model gekregen zonder bijbetaling!!

Het advies, service, bezorgen, communicatie, alles perfect!!

Mevrouw. Van der Wal

Vriendelijk klantgericht en service gericht advies gekregen over het vernieuwen van een keuken in een kleine ruimte.
Wat opvalt is dat er tijd voor je wordt genomen en het advies deskundig is.

Professioneel advies van mensen die jarenlange ervaring in de keukenbranche hebben.
Er wordt samengewerkt met deskundige keukenmonteurs.

Ten Broeke

Vriendelijke snelle service

Duidelijke website
Klantvriendelijk

Fam Wouda

Via google kwamen wij terecht bij Keuken Drachten. Eenmaal (zonder afspraak) in de showroom werden we meteen vriendelijk geholpen. Er is heel goed met ons meegedacht om onze wensen binnen ons budget... Via google kwamen wij terecht bij Keuken Drachten. Eenmaal (zonder afspraak) in de showroom werden we meteen vriendelijk geholpen. Er is heel goed met ons meegedacht om onze wensen binnen ons budget te realiseren. Ook nuttig advies gekregen over opstelling, kastindeling en apparatuur. Uiteindelijk hebben we een eerlijke prijs voor een prachtige kwaliteitskeuken gekregen!
Daarnaast zijn de 'bijzaken', zoals service, levering en montage, ook heel goed en kundig gebleken . Al met al een dikke 10 voor Keuken Drachten, we bevelen jullie graag aan!

- Goed persoonlijk contact
- Uitstekend advies bij wensen en ontwerp keuken

Reactie Keuken Drachten:

Beste familie Wouda,
Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie review!
Beste familie Wouda,
Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie review!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en nog heel erg veel plezier met jullie nieuwe keuken toegewenst!
Klantenservice Keuken Drachten

Roswitha Kleijberg

Ik heb tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe vaatwasser diverse sites bekeken maar vond deze heel fijn en duidelijk. toen ik uiteindelijk wilde bestellen, was degene 'achter' de chat, heel erg... Ik heb tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe vaatwasser diverse sites bekeken maar vond deze heel fijn en duidelijk. toen ik uiteindelijk wilde bestellen, was degene 'achter' de chat, heel erg vriendelijk en behulpzaam.

goede medewerker (op de chat) pro actief meedenken, heel erg fijn, dat gebeurd niet meer zo vaak.
Ik hoop dat de aflevering en montage ook zo goed gaan :-)

Nancy

Heb een kooktoestel besteld. Bij levering bleek 1 van de pannendragers kapot in de verpakking te zitten. Meteen gebeld en onmiddellijk werd een nieuwe pannendrager op de post gedaan, volgende dag... Heb een kooktoestel besteld. Bij levering bleek 1 van de pannendragers kapot in de verpakking te zitten. Meteen gebeld en onmiddellijk werd een nieuwe pannendrager op de post gedaan, volgende dag was de set weer compleet. Dit is een hele goede service.

snelle levertijd en goede oplossing bij problemen

Han Bazen

Het was goed. Tot de bestelling

Was goed

Reactie Keuken Drachten:

Beste Han,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
Beste Han,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
Wij hebben geprobeerd om contact met je te krijgen maar helaas is dit niet gelukt. Wij zien dat de bestelling direct door ons verwerkt en verstuurd is maar dat de vaatwasser helaas 1 dag vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder.
Het is ons niet duidelijk waarom deze vertraging is opgelopen en we willen je hiervoor dan ook nogmaals onze excuses aanbieden.
Indien er nog vragen zijn of we je ergens bij kunnen helpen dan horen we het natuurlijk graag!
Klantenservice Keuken Drachten