Edwin Jonker

Nette snelle en correcte afwikkeling

Makkelijk online bestellen en betalen

R. Pijpers

Oven besteld via internet.

Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie, zeer goede prijs/kwaliteit. Bezorging flexibel

Veldkamp

Scherp geprijsd. En klantenservice reageerde snel.

Prijs kwaliteit verhouding.

Mario

Het leveren van een nieuwe vaatwasser ging goed, snel en goedkoop.

Scherpe prijs, snelle levering, duidelijke transportinformatie

A.J. Osinga

Het bedrijf is heel goed vergelijkbaar met Feijenoord, geen woorden maar daden, niet kletsen maar doen. Op vrijdagmiddag bestelt en op maandagmorgen,precies volgens de voorspelling van de expediteur... Het bedrijf is heel goed vergelijkbaar met Feijenoord, geen woorden maar daden, niet kletsen maar doen. Op vrijdagmiddag bestelt en op maandagmorgen,precies volgens de voorspelling van de expediteur bijna op de minuut nauwkeurig afgeleverd.
Bovendien werd er een bestelling afgeleverd die ook nog eens meer als twee keer zo duur was als wat we hadden betaald,wel in overleg met ons.Toch zijn dit twee voorbeelden van dingen die tegenwoordig niet zoveel meer voorkomen.

Het was de tweede keer dat we bij dit bedrijf een bestelling deden en wederom een snelle en stipte levering voor een prijs,die je bijna nergens tegenkomt.Ongetwijfeld zullen we vaker gebruik maken... Het was de tweede keer dat we bij dit bedrijf een bestelling deden en wederom een snelle en stipte levering voor een prijs,die je bijna nergens tegenkomt.Ongetwijfeld zullen we vaker gebruik maken van dit bedrijf.

Bouwbedrijf van der Veen

Wij zijn door Keuken Drachten op een uitstekende wijze geholpen. De adviseur Teunis voorzag ons van de juiste informatie m.b.t ontwerp ,keuze keukentype dit alles zonder zich ook maar op enige... Wij zijn door Keuken Drachten op een uitstekende wijze geholpen. De adviseur Teunis voorzag ons van de juiste informatie m.b.t ontwerp ,keuze keukentype dit alles zonder zich ook maar op enige manier op te dringen.
Bij levering en montage geen opmerkelijke problemen.

Keuken Drachten komt ons over als een correct bedrijf,een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Glenn van Os

Het bedrijf vind ik erg professioneel en het personeel is vriendelijk. Ze weten waar ze over praten. Ook houden ze rekening met de prijs die je zelf in gedachten heb. Ze zoeken naar oplossingen en... Het bedrijf vind ik erg professioneel en het personeel is vriendelijk. Ze weten waar ze over praten. Ook houden ze rekening met de prijs die je zelf in gedachten heb. Ze zoeken naar oplossingen en vertellen duidelijk wat je besteld. Het bedrijf heeft echt meegedacht. Op deze manier heb ik een mooie keuken kunnen kopen. Het personeel is zeer vriendelijke en houden ook een informeel praatje. Zo voel je je echt op je gemak bij hun.

Zowel de website als de winkel ziet er verzorgd uit. De winkel ligt niet naast de deur, ik woon namelijk in Den Helder/Julianadorp, maar rij er graag een stukje voor. Het personeel is erg... Zowel de website als de winkel ziet er verzorgd uit. De winkel ligt niet naast de deur, ik woon namelijk in Den Helder/Julianadorp, maar rij er graag een stukje voor. Het personeel is erg vriendelijke en helpen je. Ze laten je eerst rustig kijken en als je zelf aangeeft dat je geholpen wilt worden, helpen ze je ook echt. Ik ben dan ook zeer positief over dit bedrijf en heb het al aan verschillende mensen verteld. Ook de services dat ze aan huis komen brengen, vind ik super!

M. Pape

Koelkast

super snelle service en goed advies, dat geeft vertrouwen.

Wijnans

Snel, voordelig en toe de point

Kookplaat op de website uitgezocht. Vooral met uitgebreide filter snel het product gevonden dat voldeet. Nog eens de goedkoopste aanbieder ook. Was mooi dat voordat ik ging betalen al kon zien... Kookplaat op de website uitgezocht. Vooral met uitgebreide filter snel het product gevonden dat voldeet. Nog eens de goedkoopste aanbieder ook. Was mooi dat voordat ik ging betalen al kon zien hoelaat de bezorger zou komen. En de kookplaat is precies op tijd geleverd.

Vos

Perfecte service

De bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar via de leverancier maar dat was geen probleem Er werd gelijk een andere vaatwasser van het zelfde merk aangeboden maar dan het nieuwe en nog luxere... De bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar via de leverancier maar dat was geen probleem Er werd gelijk een andere vaatwasser van het zelfde merk aangeboden maar dan het nieuwe en nog luxere model zonder bijbetaling.Top geregeld.