Peter

Goed geregeld

Goede afhandeling van de bestelling en de aflevering

Leo Graaf van der

Beoordeling Koop Keuken Drachten

Prima reactie op alle telefonische vragen (en gelukkig géén keuzemenu).
Alleen vergat de transporteur zijn "track&trace" mailtje te sturen. Na telefonisch contact met hem snel opgelost.

Zijlstra ron

Zanussi ZBA15041SA inbouw koelkast (88 cm)

gekozen door eenvoudig de gewenste kenmerken aan te vinken. Goede site, goede prijs en helemaal goed.... De volgende dag al thuis bezorgd!!

M. Schiltmans

Bestelling vergeten?

Bestelling op 27 december opgegeven. Uiteindelijk op 13 januari geleverd. Op, 12 januari heb ik gebeld waar de bestelling toch bleef. Na een half uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat de... Bestelling op 27 december opgegeven. Uiteindelijk op 13 januari geleverd. Op, 12 januari heb ik gebeld waar de bestelling toch bleef. Na een half uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat de koelkast op 12 januari zou binnenkomen bij Keuken Drachten en op 13 januari aan ons zou worden geleverd. Het kan toeval zijn, maar het leek er een beetje op dat de bestelling was vergeten en gewoon bij "Keuken Drachten" in de opslag stond.

Reactie Keuken Drachten:

Geachte klant, allereerst willen wij U hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring. We hebben inmiddels contact gehad betreffende het verloop van uw bestelling.
Gelukkig waren we U niet...
Gelukkig waren we U niet vergeten maar hadden we wel de pech dat wij na de feestdagen direct te maken kregen met slechte weersomstandigheden waardoor een aantal leveranciers ons niet geleverd hebben.
Op 12 januari zijn de leveringen hervat waarbij wij op de 13e uw bestelling konden bezorgen.
Nogmaals onze excuses en hartelijk bedankt voor uw geduld.
Uiteraard zijn we U in de toekomst graag opnieuw van dienst.
Team Keuken Drachten

J.P. van Amstel

Contact en aflevering

Contact per mail goed. Persoonlijk contact per telefoon goed. Direct een persoon die een vraag kon beantwoorden.
Aflevering dag te laat door vertraging bij Post NL.

I.Emmah

Inbouw koelkast

Makkelijk te instaleren en mooie prijs.

Familie

Bestelling en installatie kookplaat

Kookplaat besteld bij Keuken Drachten en laten plaatsen. Alles goed en keurig op tijd geleverd en geplaatst

jmez

Goede service

goede ervaring, correcte behandeling van de bestelling

Brendan

Goede service

We hadden een koelkast besteld. Maar na het plaatsen hiervan hebben we pech gehad met de flessenhouder in de deur, deze brak af. Toen ik belde om te vragen wat het koste om deze toe te sturen boden... We hadden een koelkast besteld. Maar na het plaatsen hiervan hebben we pech gehad met de flessenhouder in de deur, deze brak af. Toen ik belde om te vragen wat het koste om deze toe te sturen boden ze mij aan om deze kosteloos na te sturen. Wat een service!

Wilma Oosterhuis

Keuken Drachten is een aanrader!

Een bedrijf met vakkundige medewerkers die luisteren naar de klant en een goede kwaliteit en service hebben. Ik ben super tevreden over de geleverde keuken en de betoonde service.