9.1 /10

checkbox97% beveelt Keukenstudio Regio Oost aan!

Assortiment
Deskundigheid personeel

H.W. Groot Obbink

Keukenstudio kan aan alle specifieke wensen voldoen, dit is een zeer groot voordeel. Ook de prijs werd snel gegeven. Tevens zeer nette monteurs, vriendelijk en behulpzaam.

De monteurs en de snelle afhandeling op de vestiging. Keukenstudio onderscheidt zich doordat voor hen de wensen nooit te gek zijn en zij overal aan kunnen voldoen
De tijd voordat men de maten kwamen opnemen duurde wel erg lang. Als klant word je daar onzeker van en gaat mailen.

Henk Bergboer

Wij zijn heel tevreden over de wijze van ontvangst en begeleiding bij de keuze van de keuken. Ook zijn wij heel tevreden over de montage van de keuken.

Zou het op prijs hebben gesteld over meer uitleg van de apparatuur. Niet dat het allemaal heel ingewikkeld is, maar uitleg over finesses zou op prijs worden gesteld.
Kwaliteit van het product

Heuvelman

Prettig contact

Er is goed geluisterd naar onze wensen en duidelijk advies gekregen

Holmer

Denken fijn mee

Mooie producten. Denken fijn mee. Altijd bereikbaar
Bij montage was de afvoer niet goed aangedraaid dus lekte het al in de keuken en de kit moest nog een 2e keer maar meteen goed opgelost.

JE Annevelink

Goede ervaring, fijn om hier de keuken te kopen.

geen verbeterpunten, is prima zo.
Alles klopt, super monteurs. Erg blij mee.
keuken met apparatuur

Tijhuis

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Er zijn een aantal punten die mondeling wel besproken zijn maar uiteindelijk niet correct in de offerte verwerkt. Hoewel hier uiteraard een stukje eigen verantwoordelijkheid ligt zou het toch fijner zijn als we er op zouden kunnen vertrouwen dat de mondeling besproken punten in de offerte zouden verschijnen. Ook zijn er beloftes gedaan van onze wensen die tijdens de levering opeens er anders uitzagen. (een luxe prullenbaklade die we bij een concurrent hadden gezien) Daardoor zijn we wat teleurgesteld in het eindresultaat. De service van de winkel heeft alle fouten die de verkoper (Bard) heeft gemaakt ontzettend goed opgelost, maar we hadden veel frustraties tijdens de levering, en moesten wachten op alle naleveringen. De opmerking dat ik blij mocht zijn dat alles werd nageleverd terwijl het niet in de offerte stond schoot hier enorm in het verkeerde keelgat!

Mondelinge afspraken goed in de offerte zetten, excuses maken bij fouten.
Goede service afdeling. Mooie keuken

Richard en Yvonne Hulsegge

Wij zijn erg prettig geholpen door Bard bij het samenstellen van onze nieuwe keuken.

Deskundig en vriendelijk personeel dat goed naar je wensen luistert en met je meedenkt.

L. Bekendam

Betrouwbaar, vakwerk, plezierige samenwerking

Actief meedenken, verbeteringen aanbrengen in keuken.
In het vervolg zeggen vantevoren dat de kastjes leeg moeten zijn bij aanbrengen nieuwe deurtjes
Nieuwe deurtjes, inductie, ovens

Lindeboom

Onze ervaring met Regio Oost is erg positief, vanaf het allereerste contact tot en met de nazorg. De keuken voldoet helemaal aan onze wensen en ziet er prachtig uit, met een hoog afwerkingsniveau. Erg blij mee!

Adviseur (Bard) is ontspannen, luistert goed en pusht niet. Komen afspraken na, ook na de handtekening wordt moeite gedaan (nazorg is top). Kwaliteit en uitstraling van de keuken is top. Backoffice (planning/orderverwerking) communiceert snel. Fijne samenwerking met netwerk van topspecialisten voor stucwerk, leidingen, etc. (Niveau Bouw & Afwerking, Kerkhoff installatietechniek).
Communicatie tussen planning en verkoop was in eerste instantie niet optimaal waardoor datum plaatsing voor ons onduidelijk was.

Inge

SterSterSterSterLege ster

We zijn heel tevreden over de keuken. De keuken is netjes afgewerkt en helemaal naar onze wens. We zijn fijn geholpen en goed geadviseerd bij het uitkiezen van onze keuken.

Een paar zaken die niet meteen konden worden afgewerkt zijn later uitgevoerd (na 3 maanden pas). Tip: Alle resterende werkzaamheden indien mogelijk combineren in één bezoek.
De showroom heeft een gevarieerde sortering aan keukens waardoor je goed inzicht krijgt in wat er beschikbaar is aan materialen en kleuren. Ook de 3D-visualisatie op een groot TV-scherm geeft een goed indruk van hoe de keuken er uit gaat zien.
keuken

Niels

Neutraal

Er is een nette keuken geleverd

Familie Nuijsink

Tijdens onze zoektocht van een nieuwe keuken zijn wij goed geholpen door de verkoper van Regio Oost. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn erg blij met onze keuken.

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Door het computerprogramma kregen wij een erg goed beeld van hoe onze keuken er uit komt te zien.

Koops

Vriendelijk geholpen

Word gevraagd naar je budget daar word dan ook keukennaar ingetekend en apparatuur
Meer informatie over inbouw apparaten en keuze

Laurens

Geweldig! Een gezellig, toegankelijk maar ook professioneel team. Vanaf de eerste afspraak tot de uiteindelijke levering, alles verliep soepel en prettig. Korte lijnen in het contact en, niet onbelangrijk, een prachtig eindresultaat!

Klantgerichtheid, hoge kwaliteit, behulpzaamheid, professionaliteit, maatwerk
Moderne keuken

Fam Haase

Plaatsen Keuken

Kan die niet ontdekken
Alles klopte
Keuken

Keukenstudio Regio Oost verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Keukenstudio Regio Oost heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 december 2016

Keukenstudio Regio Oost

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Molendijk Noord

Holmer

Denken fijn mee

Mooie producten. Denken fijn mee. Altijd bereikbaar

JE Annevelink

Goede ervaring, fijn om hier de keuken te kopen.

geen verbeterpunten, is prima zo.
Alles klopt, super monteurs. Erg blij mee.
keuken met apparatuur

Tijhuis

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mondelinge afspraken goed in de offerte zetten, excuses maken bij fouten.
Goede service afdeling. Mooie keuken

Richard en Yvonne Hulsegge

L. Bekendam

Betrouwbaar, vakwerk, plezierige samenwerking

Actief meedenken, verbeteringen aanbrengen in keuken.
Nieuwe deurtjes, inductie, ovens

Lindeboom