Arie Van dongen
- Product of service:
- Quooker
Snelle levering deskundige monteur
Aardige monteur, snelle service. Werkt netjes.
Qraan is transparant in prijs en communicatie. Na bestelling snel (zelfde avond nog) bericht ontvangen om afspraak te plannen. Via mail nog wat zaken afgestemd; ging allemaal erg soepel en vriendelijk. Dag vantevoren werd ik gebeld; wellicht zou de installateur (Dennis) een kwartier voor de afgesproken tijd arriveren, of dat goed was. Bij de installatie zeer netjes gewerkt. Betaling achteraf via een factuur middels iDeal. Wat mij betreft niets dan lof voor Qraan! Kortom: zeer goede ervaring; aanrader!
Vakwerk. Het was geen kant en klare verkoop, maar meedenken en komen met een oplossing
Uitermate professioneel. Vijf sterren doen het bedrijf eigenlijk te kort. Klantvriendelijk, informeert en adviseert uitstekend, werk netjes en zorgvuldig.
Zeer snelle service!
Alles verliep soepel
Alles correct en vriendelijk afgehandeld
uitstekende communicatie, vlotte levering en installatie.
Snelle en diidelijke afhandeling van de bestelling
Zeer tevreden
Aardige monteur en zeker vakkundig!
Super
Goede service, goede uitleg, men houdt zich aan afspraken.
Dikke prima, levering onderdelen liep wat vertraging op tijdens de feestdagen, keurig gecommuniceerd. Installatie verder uitstekend.
Keukentotaalshops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Keukentotaalshops heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering deskundige monteur
Aardige monteur, snelle service. Werkt netjes.
Zeer snelle service!
Alles verliep soepel
Alles correct en vriendelijk afgehandeld
uitstekende communicatie, vlotte levering en installatie.
Snelle en diidelijke afhandeling van de bestelling
Zeer tevreden
Aardige monteur en zeker vakkundig!
Super
Goede service, goede uitleg, men houdt zich aan afspraken.
Keukentotaalshops heeft de volgende resultaten bereikt: