9.8/10

Liek Moné

Heel prettig geholpen

Snel en hele goede service

Fam. J. De graaf

K-shops is een zeer goed bedrijf om je quooker te bestellen en te laten plaatsen, de prijs is de laagste van heel Nederland en ze geven duidelijke informatie als je iets wilt weten, meneer heeft... K-shops is een zeer goed bedrijf om je quooker te bestellen en te laten plaatsen, de prijs is de laagste van heel Nederland en ze geven duidelijke informatie als je iets wilt weten, meneer heeft verstand van zaken een zeer bekwaam persoon!

Ga zo door!!

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf

de prijs en levertijd

Keurige snelle reactie op technische vraag van mijn kant en idem snelle levering !

Zeer goed! Uiterst vriendelijke, persoonlijke en professionele behandeling

Jeroen

Zeer positief! De service is geweldig. Voor levering is de reactie op vragen erg snel. Bij de installatie werd een stap verder gegaan dan verwacht.

K shops is dus een aanrader!!

Reactie Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop:

Hoi Jeroen, bedankt dat je tijd hebt genomen voor deze mooie review!

Duidelijke website, snelle service

Saskia

Super service, snel en vakkundig. Zeker een aanrader!

Anoniemaa

Snelle levering en fijne klantenservice.

Track and trace.
Onduidelijk wanneer het bestelde product geleverd werd.
Er stond ineens een bezorger aan de deur.

Reactie Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop:

Bedankt voor uw recensie en verbeterpunten, dit waardeer ik zeer. Wij werken eraan zodat ook voor leveringen die via onze leverancier worden verstuurd er een trackingmail naar onze klanten wordt... Bedankt voor uw recensie en verbeterpunten, dit waardeer ik zeer. Wij werken eraan zodat ook voor leveringen die via onze leverancier worden verstuurd er een trackingmail naar onze klanten wordt gestuurd, dat is bij u helaas nog niet gebeurd en zou inderdaad meer duidelijkheid geven over aflevertijdstip. Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!