9.8/10

Stephan Brekelmans

Marcel heeft onze Quooker kraan geserviced en essentiële onderdelen vervangen. Zeer tevreden.

communicatief en vriendelijk!

Jeroen Weijers

Vriendelijke installateur die snel reageert, de plaatsingsmogelijkheden bespreekt en terzake kundig is. De door mij gelezen recensies werden in alle gevallen positief bevestigd

Duidelijke communicatie, all in aanbieding, achteraf betalen, betrokken en vriendelijke installateur

Ga vooral zo door

Erich Schaank

De gemaakte afspraken werden perfect nageleefd, Marcel werkt snel en accuraat, heeft alles bij zich wat er nodig is. Keurig gewerkt, verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.

Eerlijk, betrouwbaar, nauwkeurig, oplossing gericht handelen gewoon perfect werk geleverd.

Als iemand dit werk levert hoeft er niets verbeterd te worden.

Erwin van Gorkom

Snelle levering en montage!!

Snelle levering, uitstekende montage

W. Tsang

Fantastisch! Order geplaatst, binnen een dag voorstel voor montagedatum. Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Bij extra vragen zeer vriendelijke en uitgebreide informatie. Montage ging zeer... Fantastisch! Order geplaatst, binnen een dag voorstel voor montagedatum. Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Bij extra vragen zeer vriendelijke en uitgebreide informatie. Montage ging zeer voorspoedig en rap, Marcel denkt mee en komt met goede voorstellen. Houd alles ook supernetjes!

Niets dan goeds over Marcel en Keukentotaalshop!

Pieter Weber

Heel erg goed geholpen een topper

duidelijkheid

nvt

Marja Brandsen-Cools

Snel geleverd en prettige montage.

Meedenken en prettig contact.

Niels Huisman

Erg klantvriendelijk

We hadden een combi besteld, maar vanwege de warmwater toevoer is er een combi+ geplaatst.

Pieter van Wijnsberge

Heel goed

Heel erg oplossingsgericht en zeer vriendelijk

Tim de Lange

Zeer positief. Vanaf het begin was de communicatie snel en zeer accuraat. De uitvoering van het project was top: snel en heel vakkundig.

heel goede communicatie, uitvoering project top!

wat mij betreft geen verbeterpunten.