9.8/10

Joost

Keukentotaalshop geeft een fantastische snelle en vriendelijke service.

Snelle reactie, perfecte installatie - denkt mee

Website kan iets duidelijker, soms verwarrend wat de verschillen zijn tussen de kranen

Geert B.

Inbouw zeeppomp besteld en vrij snel geleverd (+- 2dagen). Helaas verkeerde kleur (RVS ipv Chroom) geleverd, kan gebeuren. Gebeld en werd vermeld dat dit meteen wordt rechtgezet, de volgende dag... Inbouw zeeppomp besteld en vrij snel geleverd (+- 2dagen). Helaas verkeerde kleur (RVS ipv Chroom) geleverd, kan gebeuren. Gebeld en werd vermeld dat dit meteen wordt rechtgezet, de volgende dag stond de koerier met een nieuwe zeeppomg al weer aan de deur om het pakketje om te ruilen. Super geregeld!

Bereikbaarheid, vriendelijkheid en snelheid van oplossing

Ronald

Supersnelle reactie via whatsapp. Netje geïnstalleerd voor een goede prijs.

Verkoper reageert ook 's-avonds op vragen. Betaling pas als alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. Goede prijs en levertijd. Alles ook netjes achtergelaten.

Willem Krabbendam

De eerste ervaring met Keukentotaalshop/Marcel Pruimboom is uitstekend. Heel snel na de geplaatste order kreeg ik de bevestiging en de afspraakplanning voor de installatie van de Quooker verliep... De eerste ervaring met Keukentotaalshop/Marcel Pruimboom is uitstekend. Heel snel na de geplaatste order kreeg ik de bevestiging en de afspraakplanning voor de installatie van de Quooker verliep gesmeerd. Inmiddels is de levering en installatie achter de rug. Top!!!

Snelle en correcte afhandeling van opdracht. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ik zie geen verbeterpunten. Houden zo!

Huub

Zeer heldere bestelprocedure. Paar vragen die ik had over de Quooker werden gelijk beantwoord. Na bestelling werd direct een afspraak voor montage gemaakt. Tijdens de montage heldere uitleg over de... Zeer heldere bestelprocedure. Paar vragen die ik had over de Quooker werden gelijk beantwoord. Na bestelling werd direct een afspraak voor montage gemaakt. Tijdens de montage heldere uitleg over de werking van de Quooker. Kortom: zeer prettig contact en zeer tevreden met Keukentotaalshop en de Quooker.

Goed benaderbaar, snel proces van bestellen en monteren en adequate montage

Suzanne Staal

Goede service, snelle installatie & direct contact

installatie professioneel en snel

Ingrid Rietveldt

Alles dik in orde. Telefoongesprek waarin ik vertelde wat er aan de hand was. Ben vlot teruggebeld door degene die mijn aankoop en installatie behandelde. Datum afgesproken voor de installatie en... Alles dik in orde. Telefoongesprek waarin ik vertelde wat er aan de hand was. Ben vlot teruggebeld door degene die mijn aankoop en installatie behandelde. Datum afgesproken voor de installatie en klaar, ging heel vlot. Apparaat snel en netjes geinstalleerd op de afgesproken tijd/dag. Ik ben zeer tevreden.

Niks negatiefs aan te merken.

Nvt

Hanane

Super goeie ervaring met Marcel hij stond open voor een aanpassing in de bestelling en is erg vriendelijk

Meedenkend, geeft eerlijk advies, werkt alles netjes af, geeft goede uitleg

Misschien alleen stukje extra services of als feedback de dozen meenemen. Ik had hier geen last van maar meer als feedback

Milan

Snel en goed, wat wil je nog meer.

Vriendelijk, snel, kwaliteit

Het is op de site niet echt duidelijk dat Combi+ meestal de enige (passende) oplossing is. Gelukkig was dit mijn 2e bestelling en was ik op de hoogte :)

Berny Aerts

Vriendelijk, snel, werkt erg netjes. Top bedrijf.

Binnen een paar uur al een reactie en datum.