9.8/10

Marielle Slenders

Heerlijk om weer een Quooker te hebben. Bestellen super eenvoudig en ook snel gemonteerd.

Oude kraan werd verwijderd en zelfs nog een plaatje extra onder de kraan zodat het mooier afgewerkt was.

Een echte aanrader!

Bestel gemak, informatie en montage service

Geen te noemen

Maikel

Helemaal top! Zaterdag online onze Quooker besteld en dezelfde dag nog per mail een afspraak voor de zaterdag erop gepland. Marcel kwam netjes op tijd en heeft eea strak en vakkundig gemonteerd.... Helemaal top! Zaterdag online onze Quooker besteld en dezelfde dag nog per mail een afspraak voor de zaterdag erop gepland. Marcel kwam netjes op tijd en heeft eea strak en vakkundig gemonteerd. Onze overige keukenkastjes werden zelfs nog even afgesteld; helemaal super.

Top communicatie en goede service

Rosina Roggen

Super service!

Snelle plaatsing en goede service

Anema

Supersnelle en vriendelijke afhandeling. Denkt mee over beste installatie!!

Denkt mee!! Echte adviseur

Elles Hartog

Perfect advies gehad van Marcel welke Quooker geschikt zou zijn voor ons. Makkelijk om te bestellen via de website inclusief montage. Binnen een week is de Quooker Fusion Square RVS + Combiplus... Perfect advies gehad van Marcel welke Quooker geschikt zou zijn voor ons. Makkelijk om te bestellen via de website inclusief montage. Binnen een week is de Quooker Fusion Square RVS + Combiplus geïnstalleerd. aangezien wij een kookeiland hebben met softclose laden onder de gootsteen is de 7L boiler aan de andere kant in het keukenkastje geplaatst. Legplanken daar zijn goed op maat aangepast. Marcel heeft ook duidelijk uitgelegd hoe de Quooker werkt. Wij zijn helemaal tevreden met het werk wat is afgeleverd is en raden 300% Keukentotaalshop aan.

- perfect advies
- oplossingsgericht meedenken en uitvoeren
- vriendelijk
- werkt netjes en niks beschadigd, opgeruimde werkplek,

Verkerk

Super! Snelle reactie, snelle levering en vakkundige montage.

Snelheid en professioneel

Hans Dijkstra

Vlotte offerte, goed te bereiken en duidelijkheid

Professioneel en goed werk geleverd.

Geem

Rick

Zeer tevreden over de snelle en nette manier waarop Marcel vooraf contact onderhoud. Installatie op locatie is ook zeer kundig en netjes.

Snelle communicatie, goede prijs en werkt netjes.

Arne Herrebrugh

Zeer prettige communicatie, goede prijzen en zeer vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk, professioneel, werkt zeer netjes

Colin Otto

Quooker besteld bij dit bedrijf en binnen een week succesvol laten installeren. Je kan zien dat Marcel professioneel is; hij weet goed antwoord te geven op alle vragen en hij heeft op een nette en... Quooker besteld bij dit bedrijf en binnen een week succesvol laten installeren. Je kan zien dat Marcel professioneel is; hij weet goed antwoord te geven op alle vragen en hij heeft op een nette en vlotte manier de installatie gedaan.

- Zinvolle antwoorden op vragen
- Goede prijs