9 /10

checkbox96% beveelt KeuringsHuis aan!

L.P. van Krimpen

Het te keuren object was een verbouwd kantoorpand. Daarom hadden wij keuringshuis benaderd. De heer Kruider heeft voor ons de keuring gedegen uitgevoerd en meer aandachtspunten gevonden dan wij zelf gezien hadden. De ingeschatte kosten voor reparaties vonden wij wat te laag omdat we zelf ook al wat info hadden ingewonnen. Het rapport was binnen 3 dagen geleverd en dat is super snel. Uiteindelijk was het resultaat de van 96(!) pagina’s dat er een duidelijk beeld ontstaan is over de bouwkundige kwaliteit van het huis. Zeer tevreden !! Laat altijd een keuring uitvoeren, het kan een hoop ellende voorkomen.

Harold

SterSterLege sterLege sterLege ster

KeuringsHuis heeft een energielabel voor mijn appartement opgenomen. Ik heb expliciet aangegeven dat ik dit uiterlijk binnen 5 werkdagen nodig had; zij hebben het op het allerlaatste moment aangeleverd. Helaas was hetgeen dat zij aanleverden incorrect. Nadat ik dit had aangegeven, ben ik niet meer geïnformeerd en is dit niet binnen de afgesproken termijn aangepast. Hierdoor heb ik het rapport niet kunnen gebruiken.

D. Otten

Hele goede ervaring! De keurder (E. van Cruchten) nam uitgebreid de tijd om het huis goed te inspecteren. Tijdens de keuring gaf hij ontzettend veel uitleg over alles wat hij zag, wat de staat was en wat het zou moeten zijn. Hij had in mijn ogen veel kennis en begeleide mij als koper goed door het hele keuringsproces.

W.koudijs

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oplichting

Justyna Hajduga

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

They missed damage to the roof which now needs to be replaced

Antwoord KeuringsHuis

Beste mevrouw Hajduga, Zoals in onze mailwisseling gecommuniceerd was de dakbedekking niet binnen de algemene normen veilig bereikbaar. Middels een camera op stok proberen we dan een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat zichtbaar is. De dakbedekking is beoordeeld op conditie "redelijk". Dit betekend dat het verouderingsproces op gang is gekomen. Tijdens de inspectie waren er geen aanleidingen, zoals lekkage sporen, waarbij schade aan de dakbedekking geconcludeerd kon worden. In het rapport staat ook vermeld dat een aanvullend onderzoek overwogen kan worden indien meer zekerheid gewenst is. Wij vinden het uitermate vervelend voor u dat deze lekkage ontstaan is tijdens een hevige regenbui maar dit valt helaas niet te voorspellen bij een bouwkundige keuring. Keuringshuis

Geantwoord op

van Hemel

Prettige communicatie met dit bedrijf. komt afspraken na en helpt waar de klant behoefte aan heeft.

Aysen Muezzin

fast, accurate

Kave Nasrollahi

The process had been fairly enough quick. From request point, to appointment and issuing report. I advise more improvement on English communication for internationals in process.

Eerhart

Thijs van de Kant

Mahendranath Chalamcharla

SterSterSterSterLege ster

Service was good. Explained in detail. English report would be better if there is a possibility.

Dörr

Heel uitgebreid en kundig. Ook erg beleefd en werd goed uitleg gegeven.

Myrthe

Romi

Excellent service

GJ

Resultaat
Ja

KeuringsHuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

KeuringsHuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juni 2015

KeuringsHuis

Gespecialiseerd in het bouwkundig en energetisch keuren van uw vastgoed.

Spoetnik 10

Eerhart

Thijs van de Kant

Mahendranath Chalamcharla

Dörr

Heel uitgebreid en kundig. Ook erg beleefd en werd goed uitleg gegeven.

Myrthe

KeuringsHuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juni 2015

KeuringsHuis

Gespecialiseerd in het bouwkundig en energetisch keuren van uw vastgoed.

Spoetnik 10

3824MG Amersfoort