Alwin en Eva van der Brugge
Rondreis self-drive door Botswana
Two-week selfdrive door Botswana en Zuid-Afrika met mijn vrouw en twee kinderen (11 en 14 jaar oud)
Rondreis Botswana vanuit Zuid Afrika
Selfdrive rondreis Botswana
Selfdrive Namibië 3 weken
Individuele vogelreis Botswana Namibie
Botswana selfdrive safari
Self-drive safari
Selfdrive Safari door Botswana
Selfdrive safari met kampeerauto (4x4) door drie parken: Kgalagadi Transfrontier Park, Moremi en Chobe National Park met als afsluiting een 'cruise' van drie dagen over de Chobe rivier.
Botswana en Zuid-Afrika
Botswana
Rondreis in Botswana (september 2019)
Selfdrive en kamperen in Botswana
Khuduga Botswana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Khuduga Botswana heeft de volgende resultaten bereikt:
Self-drive safari
Selfdrive Safari door Botswana
Botswana en Zuid-Afrika
Botswana
Rondreis in Botswana (september 2019)
Selfdrive en kamperen in Botswana
Khuduga Botswana heeft de volgende resultaten bereikt: