anonymous
Bestelling geplaatst en het bezorgen op ander adres voorspoedig verlopen
- Verliep het bestelproces makkelijk voor u?
- Ja
- Product of service:
- Popje anna
Fijne service, bestelling was snel klaar
GOED GEREGELD
Portemonneetje met naam en afbeelding precies zoals afgebeeld ontvangen. Snel geleverd. Helemaal top!
Prima service en snelle levering in goede verpakking.
Super snel
Mooi kraamcadeau met naam besteld.
Makkelijk te bestellen veel mogelijkheden snel bezorgd en Top product &kwaliteit
Prima, spijtig dat je de koekendoosjes alleen in een set kan kopen en personaliseren
Mooi bedrukte Mepal beker
Super leuke producten
Ervaring goed
De bestelling werd vlot geleverd. Mooie tas met gratis bidon, beiden met naam.
Mooie produkten, snelle levering
Leuke olifantknuffel besteld met persoonlijke tekst. Een leuk cadeau!
Kidzincolor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kidzincolor heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne service, bestelling was snel klaar
GOED GEREGELD
Prima service en snelle levering in goede verpakking.
Super snel
Mooi kraamcadeau met naam besteld.
Mooi bedrukte Mepal beker
Super leuke producten
Ervaring goed
De bestelling werd vlot geleverd. Mooie tas met gratis bidon, beiden met naam.
Mooie produkten, snelle levering
Leuke olifantknuffel besteld met persoonlijke tekst. Een leuk cadeau!
Kidzincolor heeft de volgende resultaten bereikt: