Tara Rane Mandemaker
- Product of service:
- Kersttrui
Snelle bezorging
Online leuk en goed aanbod - wel soms wat aan de dure kant. In de winkels vind ik het heel wisselend. Jammer dat eigenlijk al de leuke of echt goede items online staan en bijna niet in de winkels terug te zijn, iig niet in Breda. In Utrecht slaag ik wel vaker. Trui die ik laatst online heb gekocht wel super blij mee, dus al met al tevreden.
gezellig sfeertje, en af en toe een pareltje
Een Harley Davidson spijkerjack gekocht. Uiteindelijk blijkt het geen echte Harley Davidson te zijn.. Dat had dan wel op de site aangegeven moeten staan!
Geweldig
Kwaliteit van 2e hands kleding niet best. Keuze viel tegen
Niet geweldig
Fijne layout van de kleren genoeg spiegels Erg jammer dat er geen totebags meer waren op zondag vroeg in de middag
Goed leuk
Top
De kwaliteit was niet echt goed. Veel was echt behoorlijk gedragen en weinig tot geen 4/5 sterren waardig. Jammer
Helaas erg weinig aanbod op zondagmiddag. Lijkt niet te worden aangevuld in tegenstelling tot informatie op de website.
Leuk opgezet, maar de kleding was wel erg gedragen. Je moest erg goed zoeken om nog mooie kleding te vinden. Verder wel leuk met de muziek en alle stands!
Kilo Kilo Vintage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kilo Kilo Vintage heeft de volgende resultaten bereikt:
Kilo Kilo Vintage