7.3 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox0% beveelt Kilo Kilo Vintage aan!

Tara Rane Mandemaker

Leuke items

Kersttrui

Tom Swartjes

Snelle bezorging

Polo ralph lauren knitwear

Eveline

SterSterSterSterLege ster

Online leuk en goed aanbod - wel soms wat aan de dure kant. In de winkels vind ik het heel wisselend. Jammer dat eigenlijk al de leuke of echt goede items online staan en bijna niet in de winkels terug te zijn, iig niet in Breda. In Utrecht slaag ik wel vaker. Trui die ik laatst online heb gekocht wel super blij mee, dus al met al tevreden.

Trui

gewoon maik

gezellig sfeertje, en af en toe een pareltje

wrangler broek

Michelle

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een Harley Davidson spijkerjack gekocht. Uiteindelijk blijkt het geen echte Harley Davidson te zijn.. Dat had dan wel op de site aangegeven moeten staan!

Spijkerjack

Asja

kleding

Jayani Boedhoe

SterSterSterLege sterLege ster

Fijne layout van de kleren genoeg spiegels Erg jammer dat er geen totebags meer waren op zondag vroeg in de middag

Meerdere truien

Top

3truien, 2 broeken en een jurk

Saskia Schrijvers

SterSterSterLege sterLege ster

De kwaliteit was niet echt goed. Veel was echt behoorlijk gedragen en weinig tot geen 4/5 sterren waardig. Jammer

Adidas hoodie

Cathrien

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas erg weinig aanbod op zondagmiddag. Lijkt niet te worden aangevuld in tegenstelling tot informatie op de website.

niks

Joyce Beumkes

SterSterSterLege sterLege ster

Leuk opgezet, maar de kleding was wel erg gedragen. Je moest erg goed zoeken om nog mooie kleding te vinden. Verder wel leuk met de muziek en alle stands!

Bovenkleding Tommy voor mijn zoon van 16

Kilo Kilo Vintage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kilo Kilo Vintage heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2021

Kilo Kilo Vintage

Gek op vintage kleding of ben je op fast fashion dieet? Same! Scoor je nieuwe lievelingsoutfit op één van onze Kilo Kilo Sale events, in ons paradijselijke Vintage Mahal of bestel vintage parels via onze webshop. Kilo Kilo weegt zwaar aan unieke items en goede kwaliteit. En nog zwaarder aan hele chille vibes.

Maarssenbroeksedijk 65

3606 AG Maarssen