Joke

Aankoop leuke kinderplacemats.

Vlot geleverd en alles in orde!

Top!

Mooi assortiment en erg goede service.

Lotte

Goede service

Erg goed. Persoonlijk contact over bestelling die mogelijk pas later geleverd kon worden. Als prettig ervaren.

Stylingz Interior Decorating

Styling kinderkamer voor fotoshoot met diverse producten van Kinderwonderland

Ik ben heel tevreden over de service, bereikbaarheid, diversiteit van de artikelen en prijs/kwaliteit verhouding. Ik hoop in de toekomst meer met jullie te kunnen gaan samenwerken.

Top!

Fijne service, mooie spullen.

Snelle service, leuk verpakt

Goed, was snel bezorgd en leuk verpakt.

tyteca sofie

Toffe en schattige speeltjes

Heb niet echt een opmerking, alles dat ik heb besteld heb ik goed ontvangen. Bij vragen ben ik dan ook onmiddelijk geholpen en vlugge reactie gekregen. Ik ben heel tevreden en zal in de toekomst nog... Heb niet echt een opmerking, alles dat ik heb besteld heb ik goed ontvangen. Bij vragen ben ik dan ook onmiddelijk geholpen en vlugge reactie gekregen. Ik ben heel tevreden en zal in de toekomst nog bestellen bij jullie.

Iveta

Super service en altijd prachtig ingepakt

Het is altijd een feest om pakketje van kinderwonderland te ontvangen, alles is prachtig ingepakt in cadeau papier. De service is ook super, we zijn tevreden. Dit winkel is gewoon TOP! Zeker een... Het is altijd een feest om pakketje van kinderwonderland te ontvangen, alles is prachtig ingepakt in cadeau papier. De service is ook super, we zijn tevreden. Dit winkel is gewoon TOP! Zeker een aanrader.

Prima!

netjes en snel geleverd!