Via mail contact gehad over leverdatum. Erna geen product ontvangen. Na nog eens te mailen werd gezegd dat ze te weinig horloges van het merk ontvangen hebben en ze hem niet konden leveren. Daarna...Via mail contact gehad over leverdatum. Erna geen product ontvangen. Na nog eens te mailen werd gezegd dat ze te weinig horloges van het merk ontvangen hebben en ze hem niet konden leveren. Daarna een mail gekregen dat ik het horloge zou ontvangen 2 maanden na de besteldatum. Nog steeds niets ontvangen. Mocht ik zelf niet gemaild hebben naar hen zou ik van niets weten.
Zeg ik niet
Hele trage levering.
krabbenborg
Niet goed want ik heb het produkt nog steeds niet
Brigitte Wensing
Vriendelijk contact maar bestelling nog niet ontvangen het zou 07-12-2023 verzonden zijn. Hopelijk komt het goed heb het kerstavond nodig.
Sara
Je kan alles vinden in hun webshop van horloge
Alberto Gavilan
Het ziet hetzelfde uit als op de site! Goed en degelijk!!
Gerrie de klerk
Kerstcadeau
Scheper
Zeer tevreden snelle levering
Marjoke
Horloge voldoet aan de verwachting alleen jammer dat de levering qua datum niet is aangekondigd. Verder was het horloge uitstekend ingepakt.