Maes Lieven

SterSterHalve sterLege sterLege ster

goed, maar geen dienst na verkoop

W. van Rijmenam

afzuigkap besteld maar schuifregelaar functioneerde niet. Even gemaild en direct nieuwe afzuigkap ontvangen. Super tevreden! Top firma!

g.r. van dalfsen

snelle en goede aflevering, zeer goed materiaal voor een lage prijs

Stichting Woonstee Bram

Zeer goed heel klant vriendelijk goed overleg en bereikbaar

j gemoets

SterSterSterSterLege ster

alles is goed verlopen, buiten een kleine schade aan het hangkastje.

Lentric bv

Heel positieve ervaring

Visser

Zeer prettig

WimVL

Had een sokkel besteld voor een wasmachine op te zetten - ik vond dat het product niet geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Heb dit aangekaart met de after-sales bij KitchenettesDirect - na discussie het product mogen terugsturen - discussie was scherp maar altijd correct en vlot - ook al vond ik mijn product niet - ik ben wel goed geholpen - erg fijn.

Germa

Zeer vriendelijk ontvangen. De verkoper nam alle tijd voor uitleg en kijken naar de showroom keukens. Mijn vragen zijn beantwoord. Met een goed gevoel ben ik naar huis toe gegaan.

A.R.de Vetter

Dit bedrijf valt op in positieve zin door de uitmuntende after sales service.

Michael

SterSterSterLege sterLege ster

Boiler omgewisseld omdat deze kapot gesprongen was. Wel met boilerset aangesloten maar moest blijkbaar met de meegeleverde kraan. Met kleine korting kon ik de boiler opnieuw kopen.

Hengeveld

SterSterSterHalve sterLege ster

Informatief bezoek gebracht aan dit bedrijf. Het bezoek gaf duidelijkheid over de mogelijkheden van kitchenettes en kleine keukens zoals dit bedrijf die kan leveren.

Simone

Uitstekend

KitchenettesDirect verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

KitchenettesDirect heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2021

KitchenettesDirect

Wij bieden keukens aan inclusief inbouwapparatuur met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikant en een zo compact mogelijke verzendwijze is het voor ons mogelijk deze keukens enorm voordelig aan te bieden. Het assortiment bestaat uit houten en stalen keukens, leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Wilt u eerst de keuken in het echt bekijken, wij begroeten u graag in onze showroom.

Industrieweg 25 F

Stichting Woonstee Bram

Zeer goed heel klant vriendelijk goed overleg en bereikbaar

j gemoets

SterSterSterSterLege ster

alles is goed verlopen, buiten een kleine schade aan het hangkastje.

Lentric bv

Zeer prettig

WimVL

Germa

A.R.de Vetter

Dit bedrijf valt op in positieve zin door de uitmuntende after sales service.

Michael

SterSterSterLege sterLege ster