9.1 /10

checkbox0% beveelt Klein & stoer aan!

Liesje

De bestelde artikelen zien er precies uit zoals op de website te zien. De kwaliteit is goed. De levering was super vlot en correct

M.J.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Alstublieft koop hier niks.!! Eigenaar Raymond is een grote OPLICHTER die blijft vasthouden aan zijn eigen leugens. Je bestelling krijg je niet opgestuurd. Na veel moeite en ruim een week verder contact gekregen waar hij vervolgens de ene naar de andere leugen er moeiteloos uit gooide (alsof hij ervaring mee heeft.) Nee hoor pakket is onderweg het ligt aan Post NL, ik heb een onderzoek bij ze opgestart. Ik zou het weer horen. Vervolgens zelf contact opgenomen met Post NL en er bestaat helemaal geen pakket. Dit vervolgens bij hem neergelegd. Het verschrikkelijkste vind ik dat dat hij blijft vasthouden aan zijn eigen fantasie en leugens en de schuld bij andere legt ipv zichzelf. Ook totaal geen excusses gehad want hij was te vol van zichzelf en zijn shop hoe goed ze wel niet zijn. Wij hadden uiteindelijk geen connetix met sinterklaas en 3 weken erna nog niet. Hoe hij aan zulke goede beoordelingen komt mag Joost weten, maar die koopt hij vast ook op.

Antwoord Klein & stoer

Hoi Mirjam, Bedankt voor je review. Vervelend dat je het persoonlijk maakt. Ik heb het ook via de app al aangegeven hoe het werkt met het aanleveren van pakketten. Tevens ook mijn excuses aangeboden en de schuld op me genomen. Daarnaast ook het bedrag aan je teruggestort. Meer kan ik helaas niet voor je doen. Raymond

Geantwoord op

Anne

Oplichting.

Jasper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling 10 dagen geleden gedaan en na de bestelbevestiging niets meer van ze gehoord. Levertijd was volgens website 2-5 werkdagen. Kom niet meer met ze in contact. Lijkt sprake van oplichting.

Jennifer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling van €100+ niet ontvangen tot op heden en geen contact……?!

Birgit

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht helaas, ik bestelde 3 blafre flesjes. 2 geleverd gekregen. enkel 1x een reactie, ga het uitzoeken. 10 dagen later nog geen reactie. op mail ook geen enkele reactie.

Lotte

Op de site stond alles goed en netjes vermeld. De prijzen komen goed overeen met de kwaliteit van het product. Ik ben erg blij met de spullen van mijn bestelling!!

Kim

Leuke producten en goede service

Adrienne Kurver

Erg prettig bedrijf. Snel en vriendelijk

Ilonka

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht! Bestelling geplaatst en artikel was vergeten. Contact gezocht via Whatsapp en beloofd werd het artikel na te sturen. Na meerdere keren contact te hebben gezocht krijg ik geen reactie en mijn artikel heb ik nog steeds niet, maar het geld ben ik wel kwijt!

Elize

Al verschillende keren besteld. Snelle verzending, netjes en stevig verpakt. En altijd heel mooi!

Karin den boef

Bar slecht

Saar van Empel

Een aanrader!

Nawel Telfouche

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

UNACCEPTABLE. Sent the wrong product, took more than a week to give an answer and edit a return label and then never react again nor pay back the product that was received (postnl tracking shows it's been received)

Debbie van Velzen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Matig

Klein & stoer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Klein & stoer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 23 januari 2019

Klein & stoer

Klein & Stoer wilt jullie een glimlach bezorgen. Een snelle bezorging met een leuk assortiment! De nieuwste en hippe producten voor een baby&kinderkamerinrichting. Maar ook knuffels, verzorgingsproducten en nog veel meer...

Edisonstraat 8

Oplichting.

Jasper

Jennifer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling van €100+ niet ontvangen tot op heden en geen contact……?!

Birgit

SterLege sterLege sterLege sterLege ster