Offerte

Hans Puntman

Vriendelijk en meedenkend

Snelle montage

Marian

Klimate vind ik een geweldig goed bedrijf. Heel accuraat in de afspraken, duidelijke en snelle offertes, prettig contact en de jongens die mijn airco geinstalleerd hebben waren geweldig en super... Klimate vind ik een geweldig goed bedrijf. Heel accuraat in de afspraken, duidelijke en snelle offertes, prettig contact en de jongens die mijn airco geinstalleerd hebben waren geweldig en super klantvriendelijk. Denken goed mee met de beste oplossing. Ik ben een helemaal tevreden klant.

klantvriendelijk, geweldige installatie, niet moeilijk doen over aanpassingen, snel

Moerman Nicolaï

Zeer goed. Stefan was vlot en efficiënt.

Snel mailverkeer, goede prijs

Aantallen in offerte 😉

Gert Jan ten Cate

Snelle reactie! Snelle offertes!

Snelle offertes!

Geef een realistische levertijd af in de offerte en motiveer waarom de levertijd vertraagd wordt!

Robben

Slechte service!! Neem geen service contact!! Komen ze toch niet na en duur !
Wel betalen maar niet leveren

Offerte maken kunnen ze snel , maar daarna pff

Afspraken nakomen

FoFo International

- Aardig en professioneel personeel
- De airco was snel geleverd en goed geinstalleerd

Efficient en profesioneel

Extra kosten vanwege boren in betonnen muur was bij bezichtigen niet besproken.

Paul Verberkt

Goede ervaring

Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer netjes gewerkt, deskundig personeel. Kortom vanaf het 1e contact tot na de installatie zeer tevreden.

Beter afstemmen met personeel van buitenaf (elektro/dakbedrijf)

Duinkerken

Slecht bereikbaar als het nodig is

Installatie is netjes opgebouwd, behalve dat de leidingen met een slijptol werden doorgeslepen en dat een filter bijna onbereikbaar is om te demonteren

De verantwoordelijke mensen voor ed techniek zijn moeilijk tot niet te bereiken, op mails wordt niet gereageerd en beloftes om terug te bellen worden niet nageleefd

Janssen

In eerste instantie leek het zeer kundig
Afspraak werd helaas last minute wel nog verzet

Binnen alles netjes afgewerkt

Snelle reactie, goede communicatie

Altijd een elektricien meenemen. Er werd gezegd dat we ons geaard stopcontact konden gebruiken maar dat bleek niet waar. Uiteindelijk nog 700€ moeten betalen voor een nieuw contact en een nieuwe... Altijd een elektricien meenemen. Er werd gezegd dat we ons geaard stopcontact konden gebruiken maar dat bleek niet waar. Uiteindelijk nog 700€ moeten betalen voor een nieuw contact en een nieuwe groep wat altijd blijkt te moeten bij een airco!

Reinoud

Goed meegedacht met type en locatie van airco

Snelle response, opname ter plaatse en later telefonisch nog goed contact. Technische kennis van verkoopafdeling top. Ook suggestie voor uitbreidingsmogelijkheden

De doorvoer van de kabel is niet afgewerkt, gewoon ruim gat in binnen en buitenmuur geboord. Vermoed dat dit ook met de koelleidingen is gebeurd.