Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Annie Heskamp

De levering en offerte waren prima in orde. Na anderhalf jaar maakt de buitenunit een ratelend geluid. Via de mail een klachtenformulier ingevuld. Om een uur in de nacht een appje via Whatsapp of ik... De levering en offerte waren prima in orde. Na anderhalf jaar maakt de buitenunit een ratelend geluid. Via de mail een klachtenformulier ingevuld. Om een uur in de nacht een appje via Whatsapp of ik een geluidsfragment wilde sturen en dit de volgende dag gedaan en hier nooit een reactie op gehad.

Offerte levering

Klacht afhandeling

Bernadet

(Bewerkt)

Installatie naar onze verwachting en tevredenheid geplaatst!

Goed advies, deskundige installatie. Fraai geheel geworden!

Harrie Derksen

Mooie woorden bij schade bleken loze beloften

Mooie woorden bij schade bleken loze beloften

Het begon met een prettig informatief gesprek, gevolgd door een snelle offerte en mogelijkheid tot plaatsing van de airco. Bij deze plaatsing werd helaas door de waterleiding geboord, maar binnen een paar uur was er iemand beschikbaar, die de leiding repareerde, zodat de plaatsing van de airco dezelfde dag nog werd afgerond. Heel fijn, alleen bleven we met restschade zitten.
Klimate verzekerde ons echter dezelfde dag dat de verzekering zou worden ingeschakeld om de schade te beoordelen en dat we dezelfde week meer zouden horen.
Een schade-expert of iemand namens Klimate is echter nooit bij ons geweest. Heel teleurstellend !
Ondanks een aantal telefoontjes van ons, waarin een medewerker beloofde dat we teruggebeld zouden worden, bleef het oorverdovend stil vanuit Klimate.
Omdat we werden dood gezwegen, restte ons niets anders dan de rechtsbijstand in te schakelen. Op een aangetekende brief, waarin we het bedrijf in gebreke stelde, werd pas na ruim een maand via de mail kort gereageerd, wel alsnog excuses aangeboden en beloofd dat men snel met een plan van aanpak zou komen. Daar wachten we echter nog steeds op.
Jammer genoeg hebben wij dit bedrijf ervaren als onbetrouwbaar en klantonvriendelijk als het gaat om het herstellen van door hen zelf veroorzaakte schade en raden dit bedrijf dan ook niet aan.

Snelle informatie afspraak en levering en plaatsing van de airco

Toezeggingen om terug te bellen of anderszins te reageren nakomen.
Het op een goede manier herstellen en afhandelen van rest- schade, veroorzaakt door Klimate zelf.

Frans

Reactie op vraag om onderhoudscontract blijft uit

Niet opgevallen

Reageren

Hans Puntman

Vriendelijk en meedenkend

Snelle montage

Marian

Klimate vind ik een geweldig goed bedrijf. Heel accuraat in de afspraken, duidelijke en snelle offertes, prettig contact en de jongens die mijn airco geinstalleerd hebben waren geweldig en super... Klimate vind ik een geweldig goed bedrijf. Heel accuraat in de afspraken, duidelijke en snelle offertes, prettig contact en de jongens die mijn airco geinstalleerd hebben waren geweldig en super klantvriendelijk. Denken goed mee met de beste oplossing. Ik ben een helemaal tevreden klant.

klantvriendelijk, geweldige installatie, niet moeilijk doen over aanpassingen, snel

Moerman Nicolaï

Zeer goed. Stefan was vlot en efficiënt.

Snel mailverkeer, goede prijs

Aantallen in offerte 😉

Gert Jan ten Cate

Snelle reactie! Snelle offertes!

Snelle offertes!

Geef een realistische levertijd af in de offerte en motiveer waarom de levertijd vertraagd wordt!

Robben

Slechte service!! Neem geen service contact!! Komen ze toch niet na en duur !
Wel betalen maar niet leveren

Offerte maken kunnen ze snel , maar daarna pff

Afspraken nakomen

FoFo International

- Aardig en professioneel personeel
- De airco was snel geleverd en goed geinstalleerd

Efficient en profesioneel

Extra kosten vanwege boren in betonnen muur was bij bezichtigen niet besproken.