Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Peter Cornelissen

Online offerte aangevraagd via de duidelijke site. Binnen 5 dagen prijsindicatie per mail ontvangen. Vervolgens is er vrijblijvend iemand langs gekomen om de situatie te bekijken, en is de... Online offerte aangevraagd via de duidelijke site. Binnen 5 dagen prijsindicatie per mail ontvangen. Vervolgens is er vrijblijvend iemand langs gekomen om de situatie te bekijken, en is de airconditioner binnen 3 weken vakkundig geïnstalleerd door een professioneel montageteam. super!

Professioneel, duidelijke site.

Nee, ga zo door!

ABS serviceburo

Prima ervaring goede voorlichting geweldige uitvoering wij zijn super tevreden

Het meedenken in de aanschaf en zeker bij de installatie b.v. het denken aan de erfgrens scheiding en de mooiste verbindingsroute. De uitvoering was veel mooier en beter dan welke wij zelf bedacht... Het meedenken in de aanschaf en zeker bij de installatie b.v. het denken aan de erfgrens scheiding en de mooiste verbindingsroute. De uitvoering was veel mooier en beter dan welke wij zelf bedacht hadden heel hartelijk dank Eloy en alle collega's jullie zijn toppertjes.

Zoek machine doet het niet altijd correct wilde een ombouw voor de buiten unit maar dat was een opgave om daar de juist informatie over te krijgen

Niels Stolk

SLECHT , bestelling geplaatst, betaald, bevestiging ontvangen maar geen levering.. meerdere malen per mail contact gezocht maar geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen op woensdag ochtend 11.00... SLECHT , bestelling geplaatst, betaald, bevestiging ontvangen maar geen levering.. meerdere malen per mail contact gezocht maar geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen op woensdag ochtend 11.00 uur terwijl het bandje laat horen dat de klantenservice bereikbaar is tussen 9.00 en 17.00 uur ..

Nog geen kunnen constateren

afspraken nakomen en reageren op klantcontact

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Helaas was de door u bestelde Tecnosystemi Optima T75 leidinggoot vertraagd doordat deze niet met postNL kan worden bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.

Arsen

Niet te vertrouwen , ze gaan jou beloven dat bestelling wel op tijd geleverd kan worden maar zodra hebben ze geld gekregen dan beginnen ze met een verhaal dat ze niet weten wanneer jou bestelling... Niet te vertrouwen , ze gaan jou beloven dat bestelling wel op tijd geleverd kan worden maar zodra hebben ze geld gekregen dan beginnen ze met een verhaal dat ze niet weten wanneer jou bestelling binnen komt want ze kunnen geen contact nemen met leverancier en als je wilt bestelling annuleren dat kan ook niet want de spullen zijn onderweg maar ze weten niet wanneer worden ze geleverd , dat is mijn ervaring met deze bedrijf .

Smoesjes vertellen en liggen

Stop met liggen

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Volgens onze gegevens zijn alle goederen reeds geleverd. Door de enorme drukte bij onze leveranciers kunnen sommige leveringen wat vertraagd zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Maikel Taks

Komt afspraken niet na zegt ze te laat af, tot 2 x toe, gezien ik wel een dergelijk systeem wil maar geen zin heb om te wachten ga ik last moment maar opzoek naar iemand anders!

Afspraken nakomen!

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Excuses voor het ongemak. Onze leveranciers hebben momenteel grote problemen met het op tijd leveren van de door ons bestelde producten. Dit is mede de reden dat wij helaas in sommige gevallen... Excuses voor het ongemak. Onze leveranciers hebben momenteel grote problemen met het op tijd leveren van de door ons bestelde producten. Dit is mede de reden dat wij helaas in sommige gevallen afspraken moeten verplaatsen. Excuses voor het ongemak!

Minoli

Bij mij lukte het ook niet een e-mail door te sturen i.v.m. een aanvraag voor een offerte😡

Nee, nog geencontact gehad.

Gewoon e-mail beantwooorden.

Mark en Lizan

We hebben door KliMate een warmtepomp en een airco unit laten installeren. De communicatie voor en tijdens de installatie was erg slecht (we zouden een 'paar uur' zonder verwarming zitten, dat... We hebben door KliMate een warmtepomp en een airco unit laten installeren. De communicatie voor en tijdens de installatie was erg slecht (we zouden een 'paar uur' zonder verwarming zitten, dat waren echter 2 dagen). De systemen zijn werkend opgeleverd, maar daar is ook alles mee gezegd. De afwerking was zeer slecht (geen afdichting van een gat door buitenmuur en geen isolatie) en onveilig (geen legionellaprogramma, gaskraan niet afgedopt). Een extra buffervat bleek achteraf niet nodig te zijn. We hebben zelf om terugbetaling moeten vragen. Bovendien was er overal restmateriaal en rommel achtergelaten. Zeer slordig en onprofessioneel.

Ze vragen een hogere prijs dan concurrenten, daarmee een hogere kwaliteit suggererend.

Betere communicatie.
Nettere oplevering
Ter beschikking stellen van materialen aan medewerkers (tilhulpen, materialen om water etc op te vangen)

Peter de Visser

Geprobeerd twee mobiele DeLonghi-airco's te bestellen. Zowel telefonisch als per e-mail. Dat model stond op de site als "leverbaar tussen 4-5 dagen".
Bleek dus toch nìet leverbaar. (Haal dan...
Bleek dus toch nìet leverbaar. (Haal dan dat model VAN de site!)
Vervolgens gaan er dagen overheen voordat er door de heer Bartels gereageerd wordt.

Telefonistes beperken zich tot "We zullen uw bericht doorgeven"...

Dagen later een voorstel een ander model " met dezelfde eigenschappen" te leveren. Bij nazoeken op internet en in gesprek met de importeur blijkt dat NIETzo te zijn.
Ik annuleer dus mijn bestelling, zowel telefonisch als per mail.

Reactie komt dan plotseling: "Wij kunnen alle DeLonghi-modellen bestellen. Hebt u een bepaald model op het oog? "
(Tja,...DAT had in mijn eerste mail toch al gezet? En DAT model was toch volgens de site te bestellen? En later toch weer niet?)

Ik heb intussen bij een ander bedrijf mijn twee airco's gekocht. Binnen een paar uur waren ze betaald en gereserveerd.
Zo kan het ook.

Het bedrijf profileert zich goed en heeft veel goede reviews en goede keuze. Daarom wilde ik daar ook kopen. In mijn geval ging dat helaas niet goed.

Als de telefonistes "alleen berichten doorgeven", dan is dat voor een potentiële klant niet uitnodigend. Ik wil goede informatie inwinnen. Eventueel schakelt men mij door naar iemand die wèl info... Als de telefonistes "alleen berichten doorgeven", dan is dat voor een potentiële klant niet uitnodigend. Ik wil goede informatie inwinnen. Eventueel schakelt men mij door naar iemand die wèl info geeft.

E-mails niet dagenlang zonder enige reactie laten "hangen". Als klant heb je geen idee wat men dan aan het doen is.
Daarom ben ik ook naar een ander gegaan.

Stijn De Potter

(Bewerkt)

De bestelling heeft langer geduurd door een probleem met de betaling. Deze was niet correct verwerkt in hun systeem. Eens dit uitgeklaard was is ze onmiddelijk verzonden. Jammer genoeg verliep de... De bestelling heeft langer geduurd door een probleem met de betaling. Deze was niet correct verwerkt in hun systeem. Eens dit uitgeklaard was is ze onmiddelijk verzonden. Jammer genoeg verliep de communicatie hierover nogal stroef.

Betere communicatie / opvolging mails

Fred

Levertijd duurde langer dan aangegeven. 8 trillingsdempers type AG35 besteld. KliMate leverde 5 stuks AG-35 en 3 stuks AG-45. Dus verkeerde levering. Mail gestuurd met de vraag om dit op te lossen.... Levertijd duurde langer dan aangegeven. 8 trillingsdempers type AG35 besteld. KliMate leverde 5 stuks AG-35 en 3 stuks AG-45. Dus verkeerde levering. Mail gestuurd met de vraag om dit op te lossen. Men zou 3 stuks AG-35 te sturen zodat de levering comform de bestelling zou zijn.
Na opening van de nagezonden trillingsdempers bleken er 3 stuks AG-35 te zijn gestuurd......
Ik heb de hoop maar opgegeven............

Leveren waarom een klant heeft gevraagd. Als hierbij een fout wordt gemaakt, hetgeen kan gebeuren, mag een klant verwachten dat dit adequaat wordt opgelost.
Bij dit bedrijf hebben blijkbaar...
Bij dit bedrijf hebben blijkbaar alle trillingsdempers hetzelfde orderdeelnummer. Op de factuur is er geen onderscheid in het onderdeelnr. van de beide type dempers. Alles heet M1202.