Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Mark vd Wiel

Ik heb mijn slang doorsnede 6mm inwendig nog niet ontvangen zou 3 werkdagen duren maar na 1 1/2"week heb ik helaas nog niets ontvangen

Ernst J.

Prettig contact met de serviceafdeling bij het maken van de offerte.

Steeds dezelfde contactpersoon, opvallend snelle en adequate reacties.

Orderafhandeling communiceert intern soms wat minder goed.

Uitstekend verzorgd en prima communicatie in alle opzichten.

Deskundigheid monteurs, heldere prijsafspraken, keurige installatie van de apparatuur, verwijderen van alle afvalmaterialen en schoon achterlaten van de werkplek.

Rajapack BV

Zeer professioneel, correct en beleefd.
Werken met kennis van zaken.

Geleverd wat beloofd werd.

Communicatie vooraf kon iets beter. Afspraak stond vast maar extra bevestiging geeft altijd meer comfort.

Stijn

Snelle en duidelijke service. Prettige en vakkundige monteurs.

verkoper was snel, volledig en duidelijk.
monteurs waren prettig en kundig.

Prima snelle reactie na de aanvraag.
Prima snelle reactie na de aanvraag.
Jammer dat de monteur niet echt vakbekwaam is, bovendien waren ze de eerste dag er pas om 10.oo uur en moesten weer om 15.30 uur weg, ze hebben wel netjes gebeld dat ze later waren. De tweede dag waren ze er ook pas weer om 10.00 uur.
toen hebben ze niet meer gebeld. De dakpannen zijn de eerste dag niet goed terug gelegd hier hebben we s avond iemand voor moeten laten komen omdat ze regen aangaven, de tweede dag lag het lood met de open kant naar boven, hier hebben we foto`s van gemaakt ook dit hebben we weer moeten laten herstellen.

snelheid na aanvraag offerte

zie boven bij het eerste punt

Albert van de Loo

Dit bedrijf geeft een goed en eerlijk advies bij het 1e gesprek.
Dit bedrijf geeft een goed en eerlijk advies bij het 1e gesprek.
Offerte was uitgebreid en duidelijke vermelding, de communicatie en planning voor het leveren en maken is prima op afgesproken tijd verlopen.
De medewerkers waren deskundig en vooral vriendelijk.
Een klein misverstand met de omkisting ter bescherming van de buiten unit die door hen vergeten was, werd binnen een week nog hersteld.
Door de korting en goede communicatie die ze geven, gaf mij voor hen de voorkeur.

Zeer goed en eerlijk advies bij het intake gesprek.
Bereikbaarheid voor communicatie word prima en snel geregeld
De werknemers zijn gespecialiseerd en uitermate vriendelijk.

Omdat bij mij de houten omkisting was vergeten door de werknemers, maar wel in de opslag aanwezig lag.
Zou ik aanraden om voor het vertrek een controle lijst met materialen voor die dag te checken.

De ervaring is goed. Goed advies gekregen en de plaatsing van 2 airco’s werd gedaan door 2 vriendelijke professionals.

Service. Na enkele weken kregen wij een tik in een van de airco’s die steeds luider werd. Dit werd vlot en adequaat verholpen.

De bereikbaarheid was af en toe lastig. Telefonisch moeilijk te bereiken en voicemail werd niet beantwoord. Mailcontact verliep wel goed.

W.J. Metzger

De installatie van de Elga warmtepomp is slordig en niet volgens de Elga installatiehandleiding uitgevoerd. Er is kortsluiting als de stekkers in de stopcontact zijn. Het toestel is dus onveilig.

Ik wacht op hun de installatie te corrigeren.

Betrouwbaar en komen afspraken na

zie ervaring