Offerte
Advies
Medewerkers

Michelle

(Bewerkt)

Blij met de goede communicatie en het goede advies voorafgaand aan de aankoop.

Zeer inhoudsdeskundig, flexibel, gedegen advies aan huis, efficient offerteproces, goede installatie en snelle commmunicatie

Niet alleen adviseren over de airco, maar ook over de afwerking, zeker bij oudere huizen zoals wij hebben. De draden zijn nu verwerkt in een helwitte plastic koof, die erg detoneert met de oude... Niet alleen adviseren over de airco, maar ook over de afwerking, zeker bij oudere huizen zoals wij hebben. De draden zijn nu verwerkt in een helwitte plastic koof, die erg detoneert met de oude gevel. Een zwarte plastic koof zou bijvoorbeeld al veel beter passen. Ook is de buitenunit groter dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dat vind ik jammer. Verder ben ik namelijk erg tevreden.

Professioneel bedrijf!

Afspraak is afspraak

Donkere buizen voor op de pannen/plat dak ipv wit.

Snel

Bart van Gastel

Prima service!

Vriendelijk, snel, kundig

Na aanvaarden van het contract , werd er geen contact opgenomen voor de installatie , dat was jammer

nee , nog niet ontdekt

nazorg vanuit het bedrijf organiseren.
communicatie verbeteren als ze te laat komen of zoiets

Goede snelle service.

Vriendelijk personeel. komen afspraken na

makkelijke website voor maken van een service afspraak

Een aantal jaren geleden is door Klimate een airco in onze woning geplaatst.

Een nette en duidelijke communicatie van de medewerkers.

Via internet heb ik een afspraak gemaakt voor de controle van onze airco.
Een dag voorafgaande aan de controle krijg ik nogmaals een mail, met daarin de bevestiging van de dag en tijdstip. Via internet heb ik een afspraak gemaakt voor de controle van onze airco.

Op de dag van controle worden we gebeld door een medewerker van Klimate. Online schijnen er drie afspraken gemaakt te zijn op dezelfde dag en tijdstip. Erg bijzonder. Dit moet moet niet kunnen.
Vervolgens hebben we een nieuwe afspraak moeten maken. Dus wederom moet ervoor gezorgd worden dat er iemand thuis is, terwijl op de zelf gemaakte afspraak online dit inmiddels geregeld is.

Persoonlijk contact; geeft helder en vertrouwd gevoel

Zie hierboven

Het inregelen van de warmtepomp blijkt lastig. Hiervoor is na plaatsen meermaals contact gezocht en geweest. Altijd goed geholpen, maar is voor ons als klant niet te beoordelen of dit beter en in 1... Het inregelen van de warmtepomp blijkt lastig. Hiervoor is na plaatsen meermaals contact gezocht en geweest. Altijd goed geholpen, maar is voor ons als klant niet te beoordelen of dit beter en in 1 of 2 keer goed kan worden ingeregeld of dat hiervoor doorgaans meer dan 5x contact noodzakelijk is.

Goede ervaring met dit bedrijf. Komt afspraken na. duidelijke offerte.
Vriendelijk personeel. Ruimt ongevraagd hun rommel op. Neemt verpakking mee, enz.

Zie bij eerste vraag

Men zou wat ruimer instructies / gebruiksaanwijzingen kunnen geven, in plaats van te verwijzen naar het instructieboek.