Ervaring is perfect!
Vakkundig, behulpzaam en goed werk afgeleverd.
Na jaren eindelijk een bedrijf gevonden dat wél betrouwbaar is.
Ga zo door!
Het was de eerste keer, maar het was een prima eerste ervaring.
De heren die hier geweest zijn om de airco te installeren waren deskundig en prettig in huis.
Onlangs naar volle tevredenheid een multi-split airco/heater voor het hele huis laten installeren.
Goed advies gekregen, ze denken ook mee in de best mogelijke oplossing(en).
Heldere, snelle communicatie en deskundig personeel.
Verkoop, offerte en levering prima. Nazorg tot op dit moment tot tevredenheid.
Snelle levering en service
Kan niets bedenken momenteel
Prettige samnewerking
niet bijzonder, maar ze waren kundig, netjes gewerkt en vriendelijk
Misschien handig om telefonische afspraken altijd even te bevestigen via de mail zodat het vastgelegd wordt en er daarna geen vragen of onduidelijkheden zijn.
KliMater control heeft op beide zolderkamers een airco geinstalleerd.
Deskundige verkoop, deskundige installatie en snelheid van handelen (zowel voor 1e bezoek, voor de offerte en voor de installatie.
Communicatie over het later beginnen van de installateurs. Ongeveer 1,5 later begonnen dan het geplande tijdstip, echter er werd niet gecommuniceerd dat ze verlaat waren.
Het bedrijf heeft na wat opstart problemen mij uitstekend geholpen. Ik ben zeer tevreden over de airco unit
Op 1 juli 2015 is de oude (kapotte) split-airco-unit in ons bedrijfspand vervangen door een nieuw en energiezuinig model. KliMate Quality Cooling heeft deze werkzaamheden voor ons uitgevoerd en het...
De aangeboden offerte was duidelijk en scherp. Het daarbij gegeven advies was goed met oog voor onze belangen. De uitvoering is erg netjes gedaan, waarbij de beide heren monteurs echt keurig in de...
(geen)