Karin en Sem (11)

We hebben weer genoten van het klimbos! Fijn dat het ook nog in november open is. Voor ons als abonnementhouders (moeder en zoon) voelt het al een buitensportschool. Lekker buiten bewegen, genieten,... We hebben weer genoten van het klimbos! Fijn dat het ook nog in november open is. Voor ons als abonnementhouders (moeder en zoon) voelt het al een buitensportschool. Lekker buiten bewegen, genieten, jezelf uitdagen en samen verbinden. Heerlijk! We hebben goed gebruik gemaakt van het jaarabonnement en gaan deze zeker verlengen voor volgend klimjaar

Antonia

Een superleuke omadag had ik met mijn twee kleinkinderen in het Klimbos.
Ze hebben drie uur geklommen, vrije val gedaan en de zwarte route genomen!
Wat een leuke uitdaging voor deze...
Een superleuke omadag had ik met mijn twee kleinkinderen in het Klimbos.
Ze hebben drie uur geklommen, vrije val gedaan en de zwarte route genomen!
Wat een leuke uitdaging voor deze jongeren van 14 en 11 jaar!
Dankjewel

Super leuk uitje gehad met onze gouwe oudjes

🙏 🌳

Sanne

Erg leuk om te doen als je in de buurt bent. Er zijn veel verschillende routes om te klimmen, de ene uitdagender dan de andere. De vrije val en de bungee zijn ook erg leuk! Je hebt genoeg tijd om de... Erg leuk om te doen als je in de buurt bent. Er zijn veel verschillende routes om te klimmen, de ene uitdagender dan de andere. De vrije val en de bungee zijn ook erg leuk! Je hebt genoeg tijd om de routes te klimmen die je wilt. Vriendelijk personeel en duidelijke veiligheidsinstructies.

🤩 🙏 ☺️

Lekker gevarieerd hele leuke dag gehad

👍

De begeleiding was goed en professioneel, maar de openings tijden die in het boekingssysteem staan en worden aangegeven bij de balie zelf in Apeldoorn kloppen niet met de realiteit. In het... De begeleiding was goed en professioneel, maar de openings tijden die in het boekingssysteem staan en worden aangegeven bij de balie zelf in Apeldoorn kloppen niet met de realiteit. In het boekingssysteem stond dat het klimbos tot 17 uur open zou zijn, en dat we om 16.30 konden eten. Maar toen we daar aankwamen bleek alles al om 16 uur dicht te gaan. Heel erg vervelend want ons was drie uur klimplezier beloofd, en in de praktijk was dat dus inclusief pauze en eten maar twee uur.

Reactie Klimbos Nederland:

Wat vervelend dat jullie uitje niet helemaal naar verwachting is geweest. Ik heb meteen ons boekingsysteem gecontroleerd en ik denk dat ik weet waar de miscommunicatie is ontstaan. De openingstijden... Wat vervelend dat jullie uitje niet helemaal naar verwachting is geweest. Ik heb meteen ons boekingsysteem gecontroleerd en ik denk dat ik weet waar de miscommunicatie is ontstaan. De openingstijden van het klimbos staan duidelijk vermeld, je kan tot 2 1/2 uur voor sluitingstijd beginnen aan een instructie. Er wordt in het boekingsproces vermeld dat een latere starttijd (in dit geval 13.30 uur) ervoor kan zorgen dat er minder dan 3 uur klimtijd is. Wel mag er tot een paar minuten voor sluitingstijd een nieuwe klimroute gestart worden, waardoor je alsnog bijna 3 uur klimt. De miscommunicatie zit in het stukje van de upgrade, hier staan tijden bij. Maar dit zijn tijden die we met onze partners hebben afgesproken en gelden alleen voor deze upgrades. Wat in jullie geval wel had gekund is om 16.00 uur de frietjes eten, dan hadden jullie daarvoor 2 1/2 uur klimtijd gehad. Vervelend dat dit niet helemaal duidelijk is geweest!

Klimbos Lage Vuursche

Reactie Klimbos Nederland:

Bedankt voor je score. Wellicht kan je me aangeven wat we nog kunnen verbeteren?

Het kinderfeestje van mijn dochter was ontzettend leuk! Er was een duidelijke instructie vooraf en tijdens het klimmen werden ze op afstand goed geholpen door de instructeurs die op de grond liepen.... Het kinderfeestje van mijn dochter was ontzettend leuk! Er was een duidelijke instructie vooraf en tijdens het klimmen werden ze op afstand goed geholpen door de instructeurs die op de grond liepen. Het was hartstikke veilig en en super gave uitdaging voor deze meiden.

Atletiekvereniging U-Track

Wij bij atletiekvereniging zijn hartstikke blij met de klimmogelijkheden van Klimbos Nederland. Elk jaar komen wij graag met een groep kinderen naar het klimbos in Lage Vuursche. De omgeving is... Wij bij atletiekvereniging zijn hartstikke blij met de klimmogelijkheden van Klimbos Nederland. Elk jaar komen wij graag met een groep kinderen naar het klimbos in Lage Vuursche. De omgeving is prachtig, de service is altijd goed en begeleiden ons goed. Ook denken ze vaak met ons mee. Met andere woorden blijven we voorlopig bij klimbos Nederland.

Wat super om te lezen! 🙏 We ontvangen jullie ook erg graag! 🌳