Mariska Wijnands
Geweldige klimroutes en fijn en professioneel team!
Top locatie vriendelijk personeel.
Fijn geklommen; goed geregeld
Het was top: goede uitleg en veel klimplezier
Heel netjes verwelkomt , goede uitleg er word tijd genomen om alles uit te leggen waardoor kinderen veilig het klimbos in kunnen gaan . Ze hebben genoten!
We hebben weer genoten van het klimbos! Fijn dat het ook nog in november open is. Voor ons als abonnementhouders (moeder en zoon) voelt het al een buitensportschool. Lekker buiten bewegen, genieten, jezelf uitdagen en samen verbinden. Heerlijk! We hebben goed gebruik gemaakt van het jaarabonnement en gaan deze zeker verlengen voor volgend klimjaar
Een superleuke omadag had ik met mijn twee kleinkinderen in het Klimbos. Ze hebben drie uur geklommen, vrije val gedaan en de zwarte route genomen! Wat een leuke uitdaging voor deze jongeren van 14 en 11 jaar! Dankjewel
Super leuk uitje gehad met onze gouwe oudjes
Erg leuk om te doen als je in de buurt bent. Er zijn veel verschillende routes om te klimmen, de ene uitdagender dan de andere. De vrije val en de bungee zijn ook erg leuk! Je hebt genoeg tijd om de routes te klimmen die je wilt. Vriendelijk personeel en duidelijke veiligheidsinstructies.
Lekker gevarieerd hele leuke dag gehad
De begeleiding was goed en professioneel, maar de openings tijden die in het boekingssysteem staan en worden aangegeven bij de balie zelf in Apeldoorn kloppen niet met de realiteit. In het boekingssysteem stond dat het klimbos tot 17 uur open zou zijn, en dat we om 16.30 konden eten. Maar toen we daar aankwamen bleek alles al om 16 uur dicht te gaan. Heel erg vervelend want ons was drie uur klimplezier beloofd, en in de praktijk was dat dus inclusief pauze en eten maar twee uur.
Klimbos Lage Vuursche
Het kinderfeestje van mijn dochter was ontzettend leuk! Er was een duidelijke instructie vooraf en tijdens het klimmen werden ze op afstand goed geholpen door de instructeurs die op de grond liepen. Het was hartstikke veilig en en super gave uitdaging voor deze meiden.
Wij bij atletiekvereniging zijn hartstikke blij met de klimmogelijkheden van Klimbos Nederland. Elk jaar komen wij graag met een groep kinderen naar het klimbos in Lage Vuursche. De omgeving is prachtig, de service is altijd goed en begeleiden ons goed. Ook denken ze vaak met ons mee. Met andere woorden blijven we voorlopig bij klimbos Nederland.
Leuk klimbos!
Klimbos Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Klimbos Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Geweldige klimroutes en fijn en professioneel team!
Top locatie vriendelijk personeel.
Fijn geklommen; goed geregeld
Het was top: goede uitleg en veel klimplezier