2017 beoordelingen

2017 Reviews

Leuk assortiment voor de knuffelliefhebbers. Goede ervaring met deze webshop.

Of het standaard is dat weet ik niet, maar ik heb geen verzendbevestiging en geen track en trace gekregen waardoor ik niet wist of het al verzonden was. Wel keurig op tijd ontvangen dus dat is fijn.

Gewoon heel goed.

LIndel

Prima website, makkelijk te bestellen. Heel veel keus. Ik kon makkelijk vinden wat iknodig had.

Hun dienstverlening is prima!

Tibau

Product was niet wat beloofd werd

15 cm is maar 3/4 van 20 cm

Dus 25% te klein.

Ik heb bij jullie een knuffeltje besteld omdat onze schoondochter zwanger is. Volgende week zaterdag krijgt ze het cadeau.
Ik kreeg keurig een mail wanneer het cadeau bezorgd werd. Op de dag...
Ik kreeg keurig een mail wanneer het cadeau bezorgd werd. Op de dag welke afgesproken is kwam het cadeau. Het zag er keurig uit.

Marijke

Top, zeer vriendelijk, adequate hulp, meedenkend

Hele snelle levering! En de knuffels voldeden helemaal aan de beschrijving

Sana

Helemaal goed. Bevestiging van bestelling netjes in de mail. Op afgesproken datum geleverd en we hebben ontvangen wat ik verwachtte te ontvangen met beschrijving en foto van het product. Mijn... Helemaal goed. Bevestiging van bestelling netjes in de mail. Op afgesproken datum geleverd en we hebben ontvangen wat ik verwachtte te ontvangen met beschrijving en foto van het product. Mijn dochter helemaal blij. Ook heel leuk dat er voor de grap een badeend unicorn meegestuurd is, dat had ik niet verwacht, maar heb ik wel me dochter mee voor de gek kunnen houden. Erna wel het grote cadeau geweest waar ze helemaal dol op is. Dank jullie wel!

Alles ging goed en is goed. Ik heb niks aan te merken.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Doos was bij levering erg beschadigd.

T. Bolhuis

Snelle service en prima product.