2020 beoordelingen

2020 Reviews

Duidelijke site, snelle levering maar veeeeeel te duur. Zag hetzelfde later voor de helft van de prijs in een winkel.

Ik kocht een pluche kat die ik later voor de helft van jullie prijs in de winkel zag liggen. Ik zal dus nooit meer bij jullie kopen.

geertjan

Waardeloos bedrijf! Donderdag besteld voor zaterdag. kind zijn verjaardag, geen pakketje geen track and trace , geen tegenbericht NIKS! Huilend kind!

Je aan de afspraak houden, dit is toch slechte reclame!

Reactie Knuffelparadijs.nl:

Wat vervelend dat uw bestelling niet is geleverd. Wellicht kunt u uw ordernummer doorsturen naar info@shoppartners.nl., zodat wij kunnen nakijken waar uw bestelling is. Alvast bedankt

Perfect zelfs vroeger geleverd dan gevraagd

Alles prima verzorgd en op tijd.

Angelique

Eerder heb ik zelf een knuffel gekregen mét een persoonlijke boodschap erbij, supertof. Dit wilde ik ook doen voor mijn nichtje en neefje van 13 en 11, die hun vader plotseling hebben verloren. Op... Eerder heb ik zelf een knuffel gekregen mét een persoonlijke boodschap erbij, supertof. Dit wilde ik ook doen voor mijn nichtje en neefje van 13 en 11, die hun vader plotseling hebben verloren. Op de website was nergens ruimte om een boodschap te schrijven, dus heb ik gebeld. Dit was op een vrijdag, eind vd dag. Ik kon het mailen en er op maandagochtend over achteraan bellen. Dit heb ik gedaan, toen bleken de knuffels al verstuurd zónder persoonlijke boodschap. Wel welgemeende excuses gekregen, maar in deze situatie wel heel vervelend. De kids waren wel erg blij met de knuffels.

De telefonistes moeten op de hoogte zijn vande processen en werktijden. Er bleek vanwege drukte het weekend te worden door gewerkt.
En nakomen wat je afspreekt!

Reactie Knuffelparadijs.nl:

Beste Klant,
Wat jammer dat de door u meegestuurde boodschap niet is meegeleverd bij het presentje voor de kinderen. Onze excuses voor het ongemak

Ben Beumkes

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kortom: Toppia!!

Nee was perfect.

Ward

Op het moment waarop de gelaarsde kat sloffen weer op voorraad waren, ontving ik een e-mail zodat ik direct een paar kon bestellen. Pakket kwam snel na de bestelling binnen en was goed verpakt.

Niets op aan te merken :-)

Prima!

Ik heb nog niet geïnformeerd of t kan maar t zou fijn zijn de knuffels op aanvraag te komen bekijken. Voor mij had dat een terugstuuractie bespaard. Ik ben eigenlijk niet zo een goede ‘online koper’... Ik heb nog niet geïnformeerd of t kan maar t zou fijn zijn de knuffels op aanvraag te komen bekijken. Voor mij had dat een terugstuuractie bespaard. Ik ben eigenlijk niet zo een goede ‘online koper’ maar omdat jullie assortiment zo groot is heb ik het toch gedaan.

Liedone

Via bol.com terechtgekomen op knuffelparadijs.nl