Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Marinka Hofsink

Prachtige kaartjes geworden! Zelf ontworpen, ging super eenvoudig! Dik tevreden en super leuke reacties gehad!

Eenvoudig te ontwerpen

E

Goed!

Kwaliteit

Werken met postnl, die leveren rapper

Demi

Heel goed

De kleur was anders dan ik verwacht had en zij hebben mij toen direct geholpen.

Malu

Mooie website

Makkelijker bewerken

Robin

Heel mooi geboortekaartje naar eigen wens kunnen maken. Echter wel slecht en onredelijk geholpen na een fout in de levering.

Groot assortiment aan geboortekaartjes welke je ook kan aanpassen naar eigen wens. Daarnaast bij proefafdruk ook de verschillende soorten enveloppen en soorten papier ontvangen, waarmee je nog even... Groot assortiment aan geboortekaartjes welke je ook kan aanpassen naar eigen wens. Daarnaast bij proefafdruk ook de verschillende soorten enveloppen en soorten papier ontvangen, waarmee je nog even goed kon kijken wat je mooi vindt.

Slechte klantenservice. Na een bestelling van 80 geboortekaartjes kwam ik erachter dat de hoeken van de kaartjes niet waren afgerond zoals ik wilde. Terwijl ik na het eerder ontvangen te hebben van... Slechte klantenservice. Na een bestelling van 80 geboortekaartjes kwam ik erachter dat de hoeken van de kaartjes niet waren afgerond zoals ik wilde. Terwijl ik na het eerder ontvangen te hebben van de proefdruk met wel ronde hoeken enkel het ontwerp heb aangepast op inhoud (datum, gewicht enz.). Ik heb hierover telefonisch contact opgenomen met Koningkaart om te vragen of we alsnog de hoekjes konden laten afronden of dat zij met een andere oplossing konden komen. Echter geloofden zij mij niet en gaven ze aan dat het mijn eigen schuld was. Ze boden alleen 40% korting aan voor een volgende bestelling. Maar daar had ik weinig aan. Uiteindelijk wel een gratis tegel gekregen, maar nog steeds geen geboortekaartje zoals ik wenste…

Joke

Goed, klantvriendelijk oplossingsgericht

Snel oppakken als er iets fout dreigt te gaan

Niets

Laura

Mooie kaarten en snel geleverd.

Snelle levering.

Indra

Mooie geboorte kaarjes

Goeie kwaliteit

Meer aanbiedingen

Gérard Hermans

Vanaf stap 1 perfect. Kwaliteit en communicatie zijn optimaal.
What you see is what you get!

Elke stap is top.

Zo doorgaan.

Kim

Super leuke kaart van hele mooie kwaliteit en snel geleverd.

Hele klantvriendelijk ik was wat vergeten na plaatsen bestelling en gelijk is de kaart aangepast. Super fijn geholpen aan de telefoon