9.2 /10

checkbox97% beveelt Koningkaart aan!

Assortiment / collectie

Angela

SterSterSterHalve sterLege ster

In het ontwerp een goede service. Snelle reactie. Goed geholpen. Minpunten: - op zaterdag besteld, op donderdag pas op de post en vrijdags ontvangen. Dus bijna een week later. Duurt wel erg lang voor geboortekaartjes - begrijpelijk dat er kosten zijn voor het verwijderen van het logo, echter €20 vind ik wel erg hoog.

Snellere levering.
Klantvriendelijk en service bij ontwerp.
Geboortekaartje

Lotte

Zeer positief, ik kan het iedereen aanbevelen hier een kaart te maken voor een speciale gelegenheid of geboorte

Zeer snelle verzending, goed contact met klantenservice bij vragen/problemen.

Katleen

Joëlle

Uitgebreid ontwerpprogramma, supersnelle service en mooie kwaliteit

Snelle service, mooie kwaliteit

H

Prachtige kaart en geweldige service!

Goede communicatie en bereid om te helpen

Sabine

SterSterSterSterLege ster

Fijne kaarten

Als je een pakket bestelt, niet elke keer leveringskosten. of geef een kortingscode
mooie kaarten
trouwkaarten

Marit

Hele mooie kaart!

Handige tool om de kaart te maken. Veel opties. En heel handig dat je alle kleuren enveloppen en soorten kaarten krijgt als voorbeeld. De kwaliteit van de kaartjes is heel goed!
Ik vind de tijd van het drukken en bezorgen wat aan de lange kant. Helemaal voor geboortekaartjes.

Antwoord Koningkaart

Wat fijn dat je voor een prachtige kaart met folie hebt gekozen! Dit vergt inderdaad net wat meer tijd in de productie. Je bestelling is woensdag geplaatst en vrijdag geleverd, zoals verwacht. Hopelijk ben je er blij mee! 😊 Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Alja

Top, snel in contact, fijn om mee te overleggen.

Kant contact
Beetje korting zou wel fijn zijn. :)

Karen

Heel tevreden!

Heel goede klantenservice, snelle reactie ontvangen. Ik wou graag het design van het kaartje doortrekken in de stickers, laar het figuurtje was niet beschikbaar in de tool van de sticker. Contact opgenomen en enkele dagen later stond er een sticker klaar in volledig zelfde stijl! De stickers waren initieel niet goed gesneden, contact opgenomen en nieuwe ontvangen. Geboortekaartje perfect in orde.
Geboortekaartje + stickers

Imara

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Matig, hele dure kaarten en horen niks terug op een mail die al een tijd geleden is gestuurd. Proefdruk was perfect, maar geleverde kaarten in bulk zijn slecht gecentreerd en daar betaal je dan meer dan 5 euro per kaart voor. Daarnaast stinken ze oprecht naar vis. Ik zal hier nooit meer een kaart bestellen.

Zie hierboven, kwaliteit leveren als je er een duurdere prijs voor vraagt. Goed afdrukken in center zoals besteld, goudfolie niet laten krassen want die zijn nu helemaal dof en gekrast opgeleverd en geen verpakkingsmateriaal gebruiken dat naar rotte vis stinkt
Assortiment

Antwoord Koningkaart

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden was met je bestelling. We hebben destijds meerdere keren geprobeerd contact met je op te nemen, maar helaas zonder reactie. We nemen klachten altijd serieus en kijken graag mee naar een passende oplossing. Mocht je hier alsnog over in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard voor open.

Elise

Mooie kwaliteit kaarten, uitgebreid assortiment, eenvoudig zelf samen te stellen, snelle en correcte levering.

zie beschrijving
zelf ontworpen uitnodigingen

Wesley

Heele goede kwaliteit op alle producten!

Zeer vriendelijk personeel en top kwaliteit
Geboorte kaartjes en stickers

Tom

Fantastische klantenservice en prachtige kaartjes. Geboortekaartjes besteld en die vielen bij iedereen in de smaak! Zeer tevreden over de kwaliteit en prijs. Een deel van de kaartjes kwam niet aan (PostNL problemen), maar na contact met de klantenservice is ons kosteloos een aantal extra verschaft zodat er die mee kunnen geven aan de kraamvisite. 5/5 ervaring!

Kwaliteit kleur en materiaal
PostNL verzending problemen

Jacolien

Hele snelle service en goede kwaliteit.

Divers, je kan zelf ontwerpen, snelle lever
Geboortekaartjes, Geboortevlag

Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2014

Koningkaart

Op Koningkaart maak je in een handomdraai de mooiste kaartjes voor je trouwdag, de geboorte van je kindje of voor een leuk feestje. Kies een mooi ontwerp uit en met onze supersnelle designtool kun je de kaart helemaal naar wens bewerken. Heb je vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar om je te helpen.

Houtlaan 315

3016 DA Rotterdam

Assortiment / collectie

Angela

Snellere levering.
Klantvriendelijk en service bij ontwerp.
Geboortekaartje

Lotte

Zeer snelle verzending, goed contact met klantenservice bij vragen/problemen.

Katleen

Joëlle

Uitgebreid ontwerpprogramma, supersnelle service en mooie kwaliteit

Snelle service, mooie kwaliteit

H

Prachtige kaart en geweldige service!

Goede communicatie en bereid om te helpen

trouwkaarten

Marit

Hele mooie kaart!

Alja

Top, snel in contact, fijn om mee te overleggen.

Kant contact
Beetje korting zou wel fijn zijn. :)

Karen

Elise

zie beschrijving
zelf ontworpen uitnodigingen

Wesley

Heele goede kwaliteit op alle producten!

Zeer vriendelijk personeel en top kwaliteit
Geboorte kaartjes en stickers

Tom

Kwaliteit kleur en materiaal
PostNL verzending problemen

Jacolien

Hele snelle service en goede kwaliteit.

Divers, je kan zelf ontwerpen, snelle lever
Geboortekaartjes, Geboortevlag