Chris
- Mooie en duidelijke website
- Aangekocht product
- Trouwkaarten
Ruim en leuk aanbod
Fantastisch! Snel en netjes.
Super!
Goede afdruk op kaart
Veel keus, snelle levering
Veel verschillende mogelijkheden om kaartjes te personaliseren, goede kwaliteit, snelle levering.
Geboortekaart gemaakt, prachtig geworden!
Zowel voor het geboorte kaartje van onze dochter als de uitnodigingen voor ons huwelijk zijn we bij Koning kaart geslaagd!
Goed en snel
Hele goede service
In het ontwerp een goede service. Snelle reactie. Goed geholpen. Minpunten: - op zaterdag besteld, op donderdag pas op de post en vrijdags ontvangen. Dus bijna een week later. Duurt wel erg lang voor geboortekaartjes - begrijpelijk dat er kosten zijn voor het verwijderen van het logo, echter €20 vind ik wel erg hoog.
Zeer positief, ik kan het iedereen aanbevelen hier een kaart te maken voor een speciale gelegenheid of geboorte
Top service!
Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Ruim en leuk aanbod
Fantastisch! Snel en netjes.
Super!
Goede afdruk op kaart
Veel keus, snelle levering
Geboortekaart gemaakt, prachtig geworden!
Goed en snel
Hele goede service